SharePoint Online liste ili biblioteke ne koristi novo iskustvo, kao što je očekivano

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

 • Ako imate SharePoint Online listu ili biblioteku i opcija utisak pri radu sa liste je podešen na jedan od sledećih načina:

  – novo iskustvo
  -Podrazumevani iskustvo koje je postavio moje administrator


  BELEŠKU: u ovom scenariju, administrator nije postavio postavku SharePoint liste i biblioteke iskustvo u SharePoint centar administracije za novo iskustvo (automatsko otkrivanje) .

 • Postoje vidljiva prilagođavanja na stranici za biblioteku dokumenata.

Kada pretražujete na stranici biblioteke dokumenata u ovom scenariju, stranice koristi klasični iskustva i ne novo iskustvo.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, uklonite sve skrivene Veb segmente na stranici na koje utiče dokumenata biblioteke. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Idite na stranicu biblioteke ugrožene dokumenta.

 2. Na traci adresa u pregledaču, izbrišite sve u URL adresi posle .aspx. Zatim dodajte ? = sadržaj = 1 na kraj URL adrese i pritisnite taster Enter.

 3. Liste ili dokumenta biblioteke skrivene Veb segment će se prikazati kao XsltListViewWebPart. Pronađite bilo koji Veb segment koji nije na listi ili u biblioteci dokumenata. Izaberite Veb segment, a zatim pritisnite taster Delete.

 4. Idite nazad na stranici biblioteke dokumenata, a zatim Prikažite novo iskustvo.

Više informacija

Ovo je poznat problem u sistemu SharePoint Online do kojeg dolazi kada postoje skrivene Veb segmenti osim XsltListViewWebPart na stranici.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×