SharePoint Online biblioteke slika ne bi prikazala pregledi sličica

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Imate biblioteke slika koja koristi klasični iskustvo za liste i biblioteke u sistemu SharePoint Online. Dodavanje velike slike u biblioteku slika. Međutim, kada koristite prikaz sličica za biblioteku, sličice nije prikazana. Pored toga, kada kliknete na sliku, Pregled polje prikazuje ikonu za raskinute veza slike i tekst „Slika”.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, smanjite slike na manje od 50 megapiksela ili koristite novi prikaz SharePoint Online biblioteke dokumenata.

BELEŠKU: Iako sličice preview za sliku utiču na ovaj problem, možete da otvorite datoteku kao što je očekivano tako što ćete kliknuti na ime datoteke.

Više informacija

Ovaj problem se javlja kada veličinu slike premašuje 50 megapiksela u biblioteci slika koja koristi klasični prikaz.

Više informacija o novim izgledom i iskustvo za navigaciju za biblioteke dokumenata, idite na prekidač podrazumevano biblioteka dokumenata sa novom ili klasični.

Više informacija o radu sa fotografijama u biblioteci slika, idite na rad sa fotografijama u biblioteci slika.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×