SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint za iOS je novi način da dođete do intranetu sadržaj na telefonu ili tabletu. Možete da dođu do lokacije, aktivnost lokacije tima i liste, prikaz profile osoba i tražite.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz Apple prodavnice aplikacija, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga za pristup sadržaja sa uređaja.

Savet: Pomoć oko prijavljivanja potražite aplikacije SharePoint znak u pomoći.

Možete da koristite aplikaciju za navigaciju lokacije, prikaz veza, funkcije find i prikaz osoba i za pretragu. Pogledajte budućnost SharePoint događaja, SharePoint - mobilne i pametna intranetu blogu i The Mobile i pametna Intranet: SharePoint lokacija i PowerApps Office mehanike videa za više detalja.

Napomena: OneDrive za iOS dopunjuje SharePoint za iOS. Pročitajte kako u SharePoint aplikaciju i OneDrive aplikaciju radite zajedno za više informacija.

Pristup sajtovima

Kartica "lokacije" SharePoint aplikacije za mobilne uređaje za iOS
  1. Na kartici lokacije , dodirnite stavku lokacije u okviru reč besplatnih da biste dobili aktivnost lokacije i sadržaja za lokacije tima. Na listu čestih lokacije potiče iz Office Graph signale.

  2. Pristupite sajtovima koje pratite tako što ćete dodirnuti stavku Praćenje ispod kartice „Sajtovi“. Videćete iste sajtove kao i odeljku „Praćenje“ matične stranice za SharePoint u pregledaču.

  3. Izaberite neki od sajtova koje je odabrala organizacija na kartici Veze.

  4. Da biste došli do još sajtova, dodirnite lupu Ikona lupe , unesite tekst i pretražite.

Dodatna pomoć za SharePoint za iOS

Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Postavite pitanje na SharePoint Online iOS zajednice

Ako ste SharePoint Online administrator, možete da otvorite i tiket podrške za Office 365 u Office 365 centar administracije.

Informacije o podršci

Aplikaciju SharePoint zahteva iOS 8.0 ili noviju verziju. To je kompatibilan sa iPhone, iPad i iPod Touch uređajima. Aplikaciju možete povezati sa SharePoint Online u Office 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), SharePoint Server 2013 i SharePoint 2016. Windows potvrda identiteta (NTLM) i na osnovu potvrde identiteta za obrasce su podržane za SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013, se naziva i lokalno. Za lokalne, ne podržavamo: ADFS, Kerberos, osnovnu potvrdu identiteta i sažete potvrde identiteta, i samu sebe prijavljeni SSL potvrde identiteta više tipova u jednoj zoni. Za SharePoint Online, ne podržavamo višestruke potvrde identiteta. Podržava SharePoint sve jezike podržava aplikacija. Na listi jezika potražite u odeljku jezički paketi u sistemu SharePoint Server 2013

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×