SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Do intranetu sadržaj u pokretu uz SharePoint za iOS. Potraži i potražite lokacije, aktivnost lokacije tima, datoteke i liste i Prikaži profile osoba.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz Apple prodavnice aplikacija, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga za pristup sadržaja sa uređaja. Pomoć oko prijavljivanja potražite aplikacije SharePoint znak u pomoći.

Pronalaženje, čuvanje, pročitajte, deljenje, kao i komentara

Kartica " Pronalaženje " pruža čvorišta sadržaja saradnje na intranetu za mobilne uređaje.

  1. Izvršavanje radnje na sadržaja u odeljcima brzog pristupa i Nedavno korišćene datoteke

  2. Preuzimanje na lokacije sa odeljcima besplatnih i istaknuto veze . Pronalaženje lokacija koje pratite sa više lokacija

  3. Da biste pronašli bilo koju SharePoint sadržaj, dodirnite pored Lupe Ikona lupe

Posetite Me kartici za nedavne i sačuvanog sadržaja.

Pristup novosti iz karticu vesti Pročitajte više u Tim vesti u SharePoint mobilne aplikacije za iOS.

Napomena: SharePoint Server 2019, 2016 i 2013 imati malo drugačije korisničko iskustvo od prethodno opisanih. Na primer, lokacija koje pratite ili kojima ste nedavno posećivali prikazane su na lokacijama karticu SharePoint Server 2019 nema namensku vesti karticu. Međutim, vesti je dostupna na lokacijama tima i komunikacije.

Dodatna pomoć za SharePoint za iOS

Postavite pitanje na SharePoint Online iOS zajednice

Ako ste SharePoint Online administrator, možete da otvorite i tiket podrške za Office 365 u Office 365 centar administracije.

Informacije o podršci

SharePoint aplikacija zahteva iOS 10.0 ili noviju verziju. To je kompatibilan sa iPhone, iPad i iPod Touch uređajima. Aplikaciju možete povezati sa SharePoint Online u Office 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), SharePoint Server 2013 i SharePoint 2016. Windows potvrda identiteta (NTLM) i na osnovu potvrde identiteta za obrasce su podržane za SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013, se naziva i lokalno. Za lokalne, ne podržavamo: ADFS, Kerberos, osnovnu potvrdu identiteta i sažete potvrde identiteta, i samu sebe prijavljeni SSL potvrde identiteta više tipova u jednoj zoni. Za SharePoint Online, ne podržavamo višestruke potvrde identiteta. Podržava SharePoint sve jezike podržava aplikacija. Na listi jezika potražite u odeljku jezički paketi u sistemu SharePoint Server 2013

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×