SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Windows 10 za mobilne uređaje

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Windows 10 za mobilne uređaje

SharePoint za Windows 10 mobilni je novi način za pristup sadržaju SharePoint Online. Možete da pregledate sajtove, aktivnosti na sajtu tima, liste i profile osoba. Možete takođe da pronađete osobe, sajtove i sadržaj, kao i da označite sajtove kao omiljene.

Preuzimanje i prijavljivanje

SharePoint za Windows 10 mobilne uređaje je sada dostupno svima preko Microsoft prodavnice. Ako ste preuzeli prethodnu verziju, ažurirajte je pomoću prodavnice App Store.

Kada pokrenete SharePoint aplikaciju, možete da se prijavite pomoću poslovnog ili školskog naloga povezanog sa uređajem ili da koristite drugi nalog sa SharePoint Online u Microsoft 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext).

SharePoint mobilne aplikacije deo su opšte modernizacije sistema SharePoint. Pogledajte budućnost SharePoint događaja, intranet u džepni blog postu i mobilnom i inteligentni intranet: SharePoint lokacije i powerapp video zapis za više detalja o SharePoint mobilnim ispravkama.

Pristup sajtovima

Snimak ekrana kartice „Sajtovi“
  1. Dodirnite sajt ispod reči Često da biste dobili aktivnost i sadržaj sajta za sajtove tima. Lista čestih sajtova potiče od Office Graph signala.

  2. Pristupite sajtovima koje pratite tako što ćete dodirnuti stavku Praćenje ispod kartice „Sajtovi“. Videćete iste sajtove kao i odeljku „Praćenje“ matične stranice za SharePoint u pregledaču.

  3. Izaberite neki od sajtova koje je odabrala organizacija na kartici Veze.

  4. Da biste došli do još sajtova, dodirnite lupu Ikona lupe , unesite tekst i pretražite.

Informacije o podršci

Potreban je Windows Phone 10 za mobilne ili noviju verziju. Aplikacija može da se poveže sa sistemom SharePoint Online u usluzi Microsoft 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), a ne sa lokalnim verzijama kao što su SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013. Trenutno nema budućih ispravki funkcija za aplikaciju. Podržani jezici su isti kao dostupni za preuzimanje na jezičkim paketima za SharePoint Server 2016

Dodatna pomoć za SharePoint za Windows

Šta je to SharePoint?

Postavite pitanje u zajednici SharePoint online Windows 10

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste administrator SharePoint Online, možete da otvorite i ulaznicu za podršku u Microsoft 365 centru administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na sajtu SharePoint UserVoice. Slušamo.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×