SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint za Android predstavlja novi način za pristup intranet sadržaju na uređajima. Možete da se krećete po sajtovima, prikazujete veze ka sajtovima koje je organizacija označila kao važne, pogledate profile osoba i potražite osobe ili sadržaj.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz Google Play prodavnice, prijavite se u SharePoint da biste pristupili sadržaju na uređaju.

Kada pokrenete SharePoint aplikaciju, možda će se tražiti da dodate nalog. Dodavanje SharePoint Online naloga u SharePoint za Android prati iste korake kao prijavljivanje u Office 365. Ako je ovo prvi put da se prijavljujete u Office 365, možete da pročitate više o tome u temi Gde se prijavljuje u Office 365.

SharePoint aplikacije za mobilne uređaje deo su opšte modernizacije sistema SharePoint. Pročitajte objavljenu poruku na blogu Budućnost SharePoint događaja, intranet u vašem džepu i pogledajte Office Mechanics video Mobilni i inteligentni intranet: SharePoint sajtovi i usluga PowerApps da biste dobili više detalja o ispravkama sistema SharePoint za mobilne uređaje.

Pristup sajtovima

Snimak ekrana odeljka „Česte lokacije“

Dodirnite sajt sa liste sajtova Često da biste pristupili aktivnosti i sadržaju sajta. Ova lista zasnovana je na signalima programa Microsoft Graph.

Odeljak „Praćenje sajtova“ kartice „Sajtovi“

Pronađite sajtove koje pratite ispod reči Praćenje na kartici Sajtovi. Ti sajtovi pojavljuju se i u odeljku Praćenje matične stranice za SharePoint u pregledaču.

Snimak ekrana kartice „Veze“

Na kartici „Veze“ možete da pristupite sajtovima koje je odabrala organizacija.

Snimak ekrana rezultata pretrage

Kada želite da pristupite sajtu koji ne vidite u gorenavedenim oblastima, dodirnite lupu Ikona lupe da biste ga potražili.

Dodatna pomoć za SharePoint za Android

Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android

Postavite pitanje na SharePoint Online Android zajednice

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste SharePoint Online administrator, možete i da otvorite tiket za podršku u Office 365 centru administracije.

Informacije o podršci

SharePoint za Android zahteva Android 4.4 (KitKat) ili novija verzija. To je kompatibilan sa Android tablet računare i telefona uređaja. Aplikaciju možete povezati sa SharePoint Online u Office 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), SharePoint Server 2013 i SharePoint 2016. Windows potvrda identiteta (NTLM) i na osnovu potvrde identiteta za obrasce su podržane za SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013, se naziva i lokalno. Za lokalne, ne podržavamo: ADFS, Kerberos, osnovnu potvrdu identiteta i sažete potvrde identiteta, i samu sebe prijavljeni SSL potvrde identiteta više tipova u jednoj zoni. Za SharePoint Online, ne podržavamo višestruke potvrde identiteta. Za najbolje iskustvo, Office Graph mora biti omogućen za vaš nalog i vaše organizacije. Office grafikon je isključena, pojedinačno, kada isključite Delve za vaš nalog. Da biste proverili ako Delve, a samim tim Office grafikon je isključen za vaš nalog, pogledajte članak mogu da isključim Delve? Takođe, Office 365 administratori Kontrola pristupa funkciji Office Graph za celu organizaciju. Listu jezike podržava SharePointpotražite u članku jezički paketi u sistemu SharePoint Server 2013

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×