SharePoint 2013 tok posla ograničavanja i performansama u sistemu SharePoint Online i Project Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uvod

Ovaj članak sadrži informacije o ograničavanja scenariji i ograničenja za tokove posla koje koriste platformu tip SharePoint 2013 toka posla u sistemu Microsoft SharePoint Online i Microsoft Project Online.

Više informacija

Da biste saznali više o ograničavanja u sistemu SharePoint Online, pogledajte članak kako da: izbegli udavila ili blokirani u sistemu SharePoint Online.


Da biste saznali više o ograničenjima poruka e-pošte za SharePoint Online tokove posla, idite na „je prekoračeno ograničenje dnevni e-pošte i tok posla je suspendovano” greška u sistemu SharePoint Online.


Aktivnosti toka posla u sistemu SharePoint 2013 možete regulisan ograničavanja dva nivoa:

 • SharePoint Online ograničavanja

 • Tok posla usluge ograničavanja

Tok posla usluge ograničavanja

Ograničavanje vrši da biste omogućili za korišćenje za sajam resursa. To takođe sprečava okruženje štetnih tokove posla i tokova posla koji ne slede najbolje prakse. Tok posla usluge ograničavanja ne kontroliše SharePoint Online. Usluga toka posla i SharePoint Online su dve nezavisne usluge, a svake usluge throttles zahteve u interesu ukupnog ispravnost usluge. Tok posla usluga, ograničavanja se izvršava na nivou toka posla opseg koji poravnava sa SharePoint Online lokacijama. Ograničavanje nije globalno na broju. Umesto toga, svake usluge pozadinsku toka posla prati tok posla opseg upotrebe nezavisno. Možda jedan ili više tokova posla u opsegu toka posla. Tok posla ograničavanja je dinamički i će biti pomereni periodično opseg toka posla i tok posla usluge nazad završi. 

Usluga toka posla ograničava broj izlaznim zahtevima koje mogu da generišu jedan tok posla instancu. U periodu 24-časovni jedan tok posla instancu možete da generišete do 5.000 izlaznim zahtevima. Nakon što 5000 izlaznim zahtevima generišu 24-časovni perioda, tok posla je obustavljen usluga toka posla.

Stranici " Status toka posla " za tok posla će sadržati informacije o suspendovanog toka posla. U ovom scenariju, balončiću informacije za Unutrašnje Status će prikazati sledeću poruku:

 • Instancu premašilo izlazni http zahtev kvote za na 1.00:00:00 vremenski period. Na 5000 zahteva ograničeno na < vreme >.

  BELEŠKU: čuvar mesta < vreme > predstavlja vreme koje je trebalo da dođete do 5.000 zahtev ograničenje za tok posla.

Možete da nastavite sa instanca suspendovanog toka posla tako što ćete kliknuti biografija za tok posla ili korišćenjem SharePoint toka posla klijenta objektni Model kada prođu 24 časa. Mora da bude pre tok posla se prekida.

Ako je tok posla premašuje ograničenje CPU korišćenja, stranicu " Status toka posla " za tok posla će sadržati informacije o suspendovanog toka posla. U ovom scenariju, balončiću informacije za Unutrašnje Status će prikazati sledeću poruku:

 • Instanca toka posla premašuju ograničenje CPU korišćenja gasa od 00:00:01.2000000 i može biti uklonjen jer nije persistable.


Instance suspendovanog toka posla će se obustaviti posle 10 dana. Balončiću informacije za Unutrašnje Status će prikazati sledeću poruku ako je tok posla je prekinuta:

 • System.Activities.Statements.WorkflowTerminatedException: Instancu je premeštena stanja suspendovano Terminated stanje jer je istekao.

Prekinuo tok posla će na kraju rešiti. Nakon što prekinuo tok posla je sredi se, prikazaće se sledeća poruka:

 • Žao nam je, nešto nije u redu.
  Ne može da pronađe taj tok posla. Dovršeni instanci su automatski sredi se

Opsezi toka posla

Opseg toka posla je definisan na listu lokacija u kolekciji lokacija. Na primer, sledeća URL adresa je za osnovne kolekcije lokacija i se smatra opseg toka posla:

    https://contoso.SharePoint.com/sites/rootsite

Primer drugi opseg toka posla koji je u istoj kolekciji lokacija je na sledeći način. Međutim, ovaj tok posla opseg je podlokacije.

https://contoso.SharePoint.com/sites/rootsite/subsite

Šta je to zahtev?

SharePoint 2013 tokovi posla su napravljene posle model programske dodatke za SharePoint i koriste REST API-ja za interakciju sa SharePoint podacima. Da biste saznali više, idite na upoznavanje usluge SharePoint 2013 REST.

Zahtev je poziv mreže sa uslugom toka posla na SharePoint Online ili Project Online REST API krajnje tačke. Ne postoji razlika između vrste zahtev ili odgovor za dati zahtev. Radnje i njegove composing aktivnosti ne doprinose zahtev za prebrojavanje osim ako zahtev uključuje je SharePoint 2013 REST API. Na primer, lista evidencije istoriju radnju može da generišete pet ili više zahteva tokom operacije ispravan. Takođe, pokušajte ponovo logike je ugrađena u tokove posla u slučaju da nešto nije u redu. To može da kreira dodatne zahteve.

Mnoge radnje proizvod zahteve i zahteve za moguće umanjiti pomoću najbolje prakse. Na primer, možete da koristite jednu radnju Ažuriranje stavke liste umesto više Skup polja u trenutnoj stavki radnje da biste smanjili broj zahteve za koji je opseg toka posla i još uvek postigli iste rezultate.

Preporuke za dizajn toka posla

Postoji mnogo načina da biste generisali mnogo zahteve u toku posla koje mogu dovesti do ograničavanja. Opšte primeri su sledeći:

 • Jednom agresivno petlju toka posla ili više agresivno petlje tokova posla

 • Tok posla koji je povezan sa liste ili biblioteke dok sadržaj se migrira u sistemu SharePoint Online.

 • Prethodni problematično verzija toka koji su ispravlja i da nastavite da biste pokrenuli instance toka posla koje su problematično konfiguraciju dok je tok posla je prekinuta.

Za tok posla opseg ograničavanja koja je nametnuo uslugu tok posla treba da omogućite tipične tok posla koristi scenario. Međutim, kao logiku toka posla za naprednije raste, radnu svesku tok posla može da premaši bezbedni ograničenja.

Sledeće situacije određeni tok posla će takođe dovesti do ograničavanja.

Scenario 1: Tok posla koji petlje da bi se nadgledao za promene

Na primer, možete da proverite stavke ažurirane umesto čeka se stavke budu ažurirane.

Scenario 2: Korišćenje toka posla za izvršavanje složenih algoritmima

Tokovi posla su namenjene za upravljanje procesima zasnovanih na dokument, sa osobama, a ne Odašiljanje značajnog u zadatke.

Scenario 3: imate više tokova posla pokrenut koje koriste čekanja za događaj u stavke liste” aktivnosti

U ovom scenariju, svaki tok posla će slušaju za promene na ciljnoj listi. Ako postoje brojne tokove posla pokrenut, svaki tok posla će morati da reaguju na uzdignuta događaja i pretrpa poziva u sistemu SharePoint Online za izvršavanje posla. 

BELEŠKU: ovo takođe može doći ako postoji mnogo promena na listu za koju tok posla je konfigurisan za pokretanje kada stavke je kreiranje ili promena.

Alternativa za scenario 1: tok posla koji petlje da bi se nadgledao za promene

Opcija 1: Korišćenje SharePoint programske dodatke i prijemnike spoljne događaja

Trebalo bi da bude biblijsku dizajn toka posla i treba da se koriste za različite dizajn pristup. SharePoint programske dodatke ili prijemnike spoljne događaja su više odgovara ovaj zadatak.

Opcija 2: Dodavanje Pauziraj radnje

Dizajn toka posla možete da poboljšate pomalo tako što ćete dodati odlaganje (to jest, Pauziraj radnju). To bi trebalo da smanjite saobraćaja koji je generisao. Međutim, ne menja ukupnog mane ovaj dizajn.

Opcija 3: Koristite aktivnost „Sačekajte za promenu u trenutnoj stavke polja”

Umesto da tražite promene tako što ćete koristiti stalno ponavlja, je bolje da koristite prijemnike događaja podrazumevani. Tok posla može da pokrene kad stavke je kreirana ili menjaju. Izvršavanje više instanci toka posla umesto jedan tok posla u agresivne petlji je bolji pristup. Uslove u tok posla može da bude konfigurisan tako da obavite samo kada je to potrebno.

U dijalogu opcije za pokretanje

Samo jedan tok posla instancu toka posla možete da koristite u određenom trenutku. 

Drugi pristup je da koristite aktivnost Sačekajte da izmene u trenutnoj stavki polje

Dizajn toka posla možete da koristite kolonu izbor koji ima više vrednosti za pokretanje toka posla izvršavanja. Samo kada odgovarajuću opciju ste izabrali tako što ćete krajnji korisnik će tok posla biografije. Ovo može sprečiti agresivne petlju i instance nepotrebne toka posla koji se pokreće. Tok posla se izvršava kada se stavka nalazi spremni umesto izvršava ili pokretanje više instanci.

Za više vrednosti iz više polja možete da nadgledate pomoću više paralelnog bloka. Tok posla može da čekam određeno stanje, a zatim nastavite da izvrši nadole datoj putanji, kao u sledećem primeru:

 1. Kreirajte Bulova tip promenljiva.

  Dijalog "Uređivanje promenljive"

 2. Podesite vrednost na ne.

 3. Umetanje paralelnog bloka, kliknite desnim tasterom miša na blok i zatim izaberite stavku Više svojstava.

  U dijalogu svojstva

 4. U padajućoj listi, izaberite promenljivu koju ste kreirali u koraku 1.

 5. Umetnite dva paralelnog bloka u umetnutom paralelni blok koji ima svojstvo CompletionCondition .

 6. U prvom od dva paralelnog bloka koji ste umetnuli u koraku 5, umetnite Sačekajte polja izmene u trenutnoj stavki aktivnosti. Promenite aktivnosti tako da ga nadgleda izbor kolona. Ne prate podrazumevani izbor.

 7. Podešavanje varijable toka posla koji se koristi da biste zaustavili druge paralelnog bloka na da.

 8. Ponovite korake od 1 do 7 za druge izbor kolona vrednosti.

 9. Premeštanje druge delove originalne toka posla na poziciju nakon paralelnog bloka.

Kada je jedan od ugnežđene paralelnog bloka sve svoje aktivnosti izvršena, nadređeni paralelni blok će se završiti druge aktivnosti u drugim paralelnog bloka. Ovo omogućava nastavak toka posla. Nadređeni paralelni blok nadgledalo ugnežđene paralelnog bloka pomoću promenljive.

Opcija 4: Pokretanje SharePoint 2010 tok posla iz SharePoint 2013 toka posla

Tip platforme SharePoint 2010 tok posla možete da koristite da biste izvršili deo posla koji izvršava tip SharePoint 2013 platforme tokova posla. Ovo možete da smanjite broj zahteve.

Tačnije, SharePoint 2010 tok posla može pokrenuti da bi se nadgledao polja promene tako što ćete koristiti čekanja promena polja u trenutnoj stavci aktivnosti ili da biste izvršili druge osnovne operacije.

Rešenje scenario 2: Korišćenje toka posla za izvršavanje složenih algoritmima

Ako rešenje zahteva značajnu u zadatke, trebalo bi da razmotrite razvoj programski dodatak za SharePoint. Više informacija potražite u SharePoint programske dodatke.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×