Saznajte više o zaštićenom poruke u usluzi Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U sklopu naš trud zaštitu poruka Microsoft je razvila naših rešenja za šifrovanje e-pošte za pružanje objedinjeno pošiljaoca iskustvo da li šaljete zaštićenom poruka unutar vaše organizacije ili izvan vaše organizacije.

Kako funkcionišu šifrovanih poruka?

Prethodno, ako biste želeli da biste poslali šifrovanu poruku nekome izvan vaše organizacije, imate da biste instalirali Office šifrovanje poruka programskog dodatka za šifrovanje e-adresa. Korake za šifrovanje e-pošte koristi bio drugačiji od koraka koristi da biste ograničili dozvole putem usluge IRM.

Uz najnovije ispravke za Office 365, sada pružamo korisnici isto iskustvo obezbeđivanje poruka unutar i izvan organizacije. Ukratko, pošiljalac ne morate da brinete o izboru metod šifrovanja nadesno za svakog primaoca.

Primaoci će videti poboljšanja, kao i. Bez obzira na to dobavljača e-pošte primaoca ili aplikaciju za e-poštu, oni ćete moći da pročitam šifrovanu poruku. Ako primaoci koristite program Outlook, iskustvo je besprekorno. Oni ćete dobiti poruku potražite u članku da je šifrovana i moći da otvorite i da pročitate poruku. Ako se ne možete da koristite program Outlook, primaju ograničeno vreme prikaz web vezu koja će joj omogućava da pročitate poruku. Postoji softver da biste instalirali. Jednostavno otvorite prikaz web vezu da biste videli šifrovanu poruku.

Više informacija potražite u članku Podešavanje nove mogućnosti Office 365 šifrovanje poruka na zaštiti informacija Azure zasnovana.

Šifrovanih poruka na delu

U ovom primeru Sara šalje šifrovanu poruku Damien. Sara koristi Office 365 i Outlook, dok Damien koristi Gmail.

Korak 1: Sara, koje e-poruke sa Derenom, bira Opcije > dozvole, bira na odgovarajući nivo dozvola, a zatim pošalje poruku.

Korak 2: Daren prima poruke u Gmail. Klikne na vezu Veb ograničeno vreme, znakove pomoću Google, i daje mu saglasnost za Gmail da biste pristupili vezu.

Korak 3: Daren prikazuje poruku od Veb prikaz veze.

Više informacija potražite u članku Slanje, prikažete i odgovaranje na zaštićenom poruke i Kako da otvorim zaštićeni poruku?.

Savet: Kada primalac vidi šifrovanu poruku na vebu, određene smernice, na primer, ne prosleđuj je istaknuta i ograničenim radnjama su automatski onemogućeni.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×