Saznajte više o Outlook.com beta za pregledač na telefonu

Outlook.com predstavlja novo iskustvo za veb na mobilnim uređajima. Ovo novo iskustvo obuhvata unapređenu pretragu kako biste lakše pronašli ono što tražite, podršku za jezike koji se pišu zdesna nalevo, odeljak za postavke naloga i mogućnost opoziva radnji. Funkcije kao što su pregledi fotografija i priloga omogućavaju vam da vidite priložene slike i datoteke bez napuštanja prijemnog poštanskog sandučeta.

Možete odlučiti da više ne učestvujete u novom iskustvu tako što ćete isključiti preklopnik za beta verziju usluge Outlook.com.

Napomena: Novo iskustvo usluge Outlook.com na vebu za mobilne uređaje trenutno je dostupno samo u okviru modula „Pošta“. Sledeći će biti „Kalendar“ i „Osobe“. U prvoj polovini 2019. godine novo Outlook.com iskustvo će biti dostupno širom sveta.

Korišćenje modula „Pošta“ u beta verziji usluge Outlook.com na vebu za mobilne uređaje

U modulu „Pošta“ videćete sledeće.

Traka sa alatkama

Gornja navigacija za mali Outlook Web App

Na traci sa alatkama možete da otvorite listu svih fascikli sa porukama Otvaranje spiska fascikli , pretražite poštansko sanduče Ikona za pretragu i napišete novu poruku Pravljenje nove stavke .

Spisak fascikli

Pristup spisku fascikli i postavkama

Spisak fascikli uključuje preklopnik za uključivanje odnosno isključivanje beza verzije usluge Outlook.com, listu fascikli, kao i vezu do postavki Ikona „Postavke“ . U dnu spiska fascikli možete pronaći veze za slanje povratnih informacija i za odjavljivanje.

Lista poruka

Vrh liste poruka

Na listi poruka nalaze se vaše poruke. U vrhu liste postoji klizač koji možete da koristite da biste se prebacivali između fokusiranog i ostalih prikaza prijemnog poštanskog sandučeta, kao i opcija za filtriranje poruka.

Traka za navigaciju

Donja navigacija za poštu, kalendar i osobe

Traga za navigaciju omogućava vam prebacivanje između modula „Pošta“, „Kalendar“ i „Osobe“.

Kako da pošaljem povratne informacije?

Recite nam šta mislite tako što ćete otvoriti spisak fascikli Otvaranje spiska fascikli , pomeriti se nadole do dna liste i izabrati stavku Povratne informacije. Možete i da posetite forum „Glas korisnika“ za Outlook.com beta na vebu za mobilne uređaje.  

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×