Saznajte više o Outlook.com beta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Iskoristite bolji način e-poštu sa Outlook.com beta. Nismo ste unapređena pretrage tako da čine lakšim nego ikada za pronalaženje koje tražite. Nove funkcije kao što su slike i preglede priloga omogućavaju da vidite slike i datoteke bez napuštanja prijemnog poštanskog sandučeta. I sada možete da dodate emotikone i GIF poruke.

Pridruživanje beta je lako – samo sledite uputstva navedena ispod.

Kako da se pridruže beta?

Izaberite stavku isprobajte beta preklopnik u gornjem desnom uglu ekrana u Outlook.com i uključite ga.

Pridruživanje Outlook.com beta

Napomena: Da biste brzo promenili postavke tako da vaše prijemno poštansko sanduče izgleda onako kako želite da vidite Personalizujte vaš nova pošta utisak pri radu u Outlook.com.

Kako ostavite beta i vratite se ranije?

Da biste ostavite beta i vratili se na klasični verziju programa Outlook, izaberite stavku Outlook beta preklopnik u gornjem desnom uglu ekrana i biste ga isključili.

Ostavite Outlook.com beta

Kako da znam da li koristim beta?

Prijavite se u Outlook.com i stavke Pošta. Ako u donjem levom uglu izgleda ovako, koristite beta:

Snimak ekrana pošta, kalendar, ljudi, fotografija i zadaci dugmadi na dnu okna za navigaciju

Zašto ne mogu da vidim preklopnik za beta verziju?

  1. Ako koristite Internet Explorer 10, Safari 8 ili starijoj verziji programa Safari, nećete videti preklopnik pokušajte beta verziju . Pokušajte da koristite drugi Veb pregledač da biste se pridružili beta verziju.

  2. Ako ste pisanja ili čitanja poruke u prikazu sa jednim redom umesto da koristite okno za čitanje, preklopnik nije vidljivo. Pokušajte da uključite okno za čitanje tako što ćete izabrati Postavke i da brzo postavke.

  3. Neki korisnici nećete videti preklopnik dok smo završi snima se nove funkcije.

Gde mogu da pronađem pomoć u vezi sa beta?

Više informacija potražite u članku Dobijanje pomoći za beta verziju Outlook.com.

Da biste promenili postavke pošte tako da vaše prijemno poštansko sanduče i ponaša onako kako želite da vidite Personalizujte vaš nova pošta utisak pri radu na lokaciji Outlook.com

I proverite na forumu zajednice Outlook.com.

Kako da pružim povratne informacije?

Voleli bismo da čujemo te. Da biste delili misli, idite na forumu UserVoice beta Outlook.com. Mogu da glasaju na idejama ili rešava probleme koje biste želeli da biste videli i ćemo vam odgovoriti direktno na gornjoj komentare i predloge.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×