uskoro stižem

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Povremeno ćemo objaviti novu funkciju koja se menja izgled, doživljaj ili funkcionalnost programa Outlook.

Uskoro vam pruža vremenski period tokom kojeg možete isprobajte ove promene na svoj raspored, Saznajte više o funkcijama i deljenje rano povratne informacije sa nama pre nego što se promene će postati trajne.

Funkcije koje će verovatno uskoro nisu eksperimenti, ali samostalni funkcije, tako da njihov kvalitet će biti u skladu sa šta došli ste očekivali iz programa Outlook.

Da biste videli ove funkcije u radnju, kliknite na dugme uskoro stiže da biste saznali više o tome šta je na putu. Kada uključite uskoro stiže, ponovo pokrenuti Outlook da ga isprobate. Možete se prebacivati uskoro stiže u bilo kom trenutku. 

Napomena: Uključivanje uskoro stiže ne zahteva dodatne ispravke ili preuzimanja. Samo kontroliše da li ili ne možete da vidite najnovije promene. 

Kada imate priliku da pokušate promene, vratite se u oknu uskoro stiže i recite nam šta mislite. Smo sluљa i prave izmene na osnovu vaše povratne informacije. 

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×