Prebacivanje na Outlook za Windows iz usluge Gmail

Traženje e-poruke

Saveti za Outlook pošta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Slanje automatskih odgovora

 1. Izaberite stavku postavke Postavke > automatske odgovore.

 2. Odaberite stavku Šalji automatske odgovore.

 3. Unesite vreme početka i završetka koje ste odgovorili će biti poslata i unesite tekst za odgovor.

  Možete da odaberete da li će se automatski blokira vreme na kalendaru i odbijanje svih sastanaka planirano dok ste odsutni.

 4. Izaberite stavku U redu.

Snimak ekrana pomaže ekrana sa automatskim odgovorom izabrana.

Create a signature

 1. Izaberite stavku postavke Postavke > pošte > raspored > potpis e-pošte.

 2. Kreirajte potpis.

  Primena oblikovanja ili dodavanje veza i grafike pomoću dugmadi na vrhu polja za poruku.

 3. Izaberite stavku Automatski dodaj moj potpis u poruke koje šaljem.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Snimak ekrana za potpis.

Određivanje prioriteta važne poruke sa usmerene na prijemno poštansko sanduče

Fokusirani prijemno poštansko sanduče razdvaja prijemnog poštanskog sandučeta u dve kartice: fokusirane i druge. Najvažnije e-poruke se nalaze na kartici „U fokusu“, dok su ostale i dalje pristupačne – ali vam ne smetaju – na kartici „Ostalo“.

 • Da biste uključili usmerene prijemnog poštanskog sandučeta, izaberite Postavke > prikaz postavki > Focused prijemno poštansko sanduče.

 • Da biste promenili kako su organizovane poruke, izaberite Focused ili druge iz prijemnog poštanskog sandučeta, a zatim kliknite desnim tasterom miša na poruku koju želite da premestite.

  Ako premeštate sa kartice Fokusirano na karticu Drugo, odaberite stavku Premesti na karticu „Drugo“ ako želite da se premesti samo izabrana poruka. Odaberite stavku Uvek premeštaj na karticu „Drugo“ ako želite da se sve buduće poruke pošiljaoca isporuče na kartici Drugo.

  Ako premeštate sa kartice Drugo na karticu Fokusirano, odaberite stavku Premesti na karticu „Fokusirano“ ako želite da premestite samo izabranu poruku. Odaberite stavku Uvek premeštaj na karticu „Fokusirano“ ako želite da se sve buduće poruke pošiljaoca isporuče na kartici Fokusirano.

Snimak ekrana od prijemnog poštanskog sandučeta pomoću filtera > prikazivanje usmerene na prijemno poštansko sanduče izabrana.

Arhiviranje poruke

Možete da koristite arhiviranje da biste zadržali prijemno poštansko sanduče čisto poruka koju ste već odgovorili ili delovao na, ali ne želite da izbrišete ili premestite u određenoj fascikli. Arhivirane stavke ostaju uočljivi iz polja za pretragu ili putem navigacije u fasciklu arhive i su i dalje dostupne na telefonu ili drugim uređajima putem fascikle arhive.

 1. Odaberite jednu ili više poruka u prijemnom poštanskom sandučetu i izaberite stavku Arhiviraj na traci sa alatkama.

Snimak ekrana prijemnog poštanskog sandučeta, koji prikazuje meni sa kliknite desnim tasterom miša na poruku, uz arhiviranje izabrana.
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×