Saveti za bezbednost u e-poruke u usluzi Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Exchange Online Protection (EOP) i Office 365 zaštita možete sa bezvredne e-pošte, phishing i malver sprečavanja. Danas, neke od ovih napadima pa su izrađen da izgledaju legitimne. Slanje poruka za neželjenu e-poštu fascikla nije dovoljno. Sada, kada proveravate e-pošte u programu Outlook ili Outlook na Vebu, EOP automatski proverava pošiljaoca i dodaje savet na vrh e-poštu.

Savet bezbednosti – obojenoj poruku – vas upozorava o potencijalno štetnih poruke. Većina poruka u prijemnom poštanskom sandučetu neće imati bezbednost saveta. Videćete ih samo kada EOP i Office 365 ima informacije koje treba pomoć pri sprečavanju bezvredne e-pošte i phishing napadima malvera. Ako bezbednost saveti se pojavljuju na u prijemnom poštanskom sandučetu, možete da koristite u sledećim primerima da biste saznali više o svakom tipu savet.

 • Sumnjive pošte (crveni bezbednost savet).

  Snimak ekrana koji prikazuje crveni savet.

  Crveni savet putem e-pošte znači da je poruka koju ste primili sadrži nešto sumnjivim, kao što su phishing prevara. Preporučujemo da izbrišete ovaj tip e-poruku u prijemnom poštanskom sandučetu bez otvaranja.

 • Bezvredne e-pošte (žuti bezbednost savet).

  Snimak ekrana koji prikazuje žutu savet.

  Žuti savet putem e-pošte znači da je poruka je označena kao bezvredna pošta. Ako ne prepoznaje i ne verujete pošiljalac poruke, ne preuzimaj sve priloge ili slike, a ne sve veze u poruci kliknite na dugme. U programu Outlook na Vebu, možete izabrati stavku je ne bezvredne e-pošte u žutoj traci neželjene pošte stavke da biste premestili poruku u prijemnom poštanskom sandučetu. Ako žute savet se pojavljuje u poruci koja je isporučena u prijemno poštansko sanduče, verovatno je tamo zato što ste onemogućili pokretni bezvredne e-pošte u fasciklu Neželjena e-pošta.

 • Pouzdani pošte (zeleni bezbednost savet).

  Snimak ekrana koji prikazuje zelenu savet.

  Pored nebezbedne poruke, možemo ćete takođe vam o važeći poruka od pošiljalaca verujemo sa zelenom savet. Zeleni savet putem e-pošte znači da proverili pošiljalac poruke i verifikovan da je bezbedno. Microsoft održava ovu listu pouzdanih pošiljalaca koja sadrži finansijske organizacije i druge osobe koje često laћirao ili pretstavljala.

 • Nefiltrirani pošte (sivo bezbednost savet).

  Snimak ekrana koji prikazuje sivom savet.

  Nismo ćete takođe vam kada smo preskočeno provere e-poruku, jer je od pošiljaoca kojima verujete na vašem spisku sigurnih pošiljalaca ili ako postoji pravilo za protok pošte da biste zaobišli filtriranja.

  Savet u sivom bezbednost se takođe prikazuje kada spoljnih slika su blokirani, to jest, poruka u prijemnom poštanskom sandučetu i ne pojavi bezvredne, ali sadrži spoljne slike koje još niste odlučili da preuzmete.

Rad sa saveti za bezbednost

Saveti za bezbednost uvek omogućen za Outlook na Vebu, čak i ako nije svaku poruku će primiti jednu. Office 365 administratori možete isključiti bezbednost saveti za druge klijenti e-pošte kao što je Outlook. Više informacija potražite u članku Omogućavanje ili onemogućavanje Saveta za bezbednost na Office 365.

Ako vam se ne slažem sa kako Office 365 i EOP kategorizovani poruke (to jest, nije bezvredne e-pošte ili nije legitimne), možete proslediti poruke za analizu će vam pomoći da bolje bolji. Više informacija potražite u članku izveštaj Neželjena pošta i phishing prevara u programu Outlook na Vebu. Takođe možete kliknuti na vezu povratne informacije u Savetu za bezbednost da biste prosledili komentare direktno korporaciji Microsoft da biste pomozite nam da poboljšamo.

Takođe pogledajte

Omogućavanje ili onemogućavanje Saveta za bezbednost na Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×