Saradnja sa timom pomoću aplikacije Microsoft Planner

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pored postavljanja plana kako bi se znalo ko kada treba šta da uradi, Microsoft Planner može da vam pomogne i da stvarno uradite neke stvari koje ste planirali.

Koautorstvo

Koautorstvo pomoću sistema Office na mreži. Skladištenje Office datoteke u SharePoint biblioteci dokumenata povezan sa plana i kliknite na dugme Pregled da biste došli do rad! Počnite tako što ćete priložite datoteku u zadatak. Više informacija.

Komentari

Dodajte komentare da biste ćaskali sa timom. Tim može da čita i odgovara na komentare u zadatku, u programu Outlook ili u aplikaciji Outlook grupe. Saznajte više.

Kalendar

Planirajte događaje pomoću kalendara plana. Svaki plan ima i kalendar, koji je koristan za hvatanje događaja kojima treba da prisustvuju osobe koje rade na planu. Saznajte više.

Beležnica

Hvatajte i organizujte beleške sa sastanka. Beleške sa sastanka ne moraju biti na papiru ili u nasumičnim Word dokumentima i e-porukama. Umesto toga koristite beležnicu plana da biste se organizovali! Saznajte više.

Sve sa Planner! Sa plana otvorena, odaberite tri tačke sa desne strane imena plana za kompletnu listu alatke da bi pomogle vama i saradnicima zajednički rad na vaš plan. Više informacija.

Kliknite na tri tačke za kompletnu listu alatki za planer

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×