Rukovanje HTML naznake u SharePoint izračunatog polja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Microsoft SharePoint liste i biblioteke, izračunata polja koja su pokrenute u klasični režim korisničkog Interfejsa se može koristiti da biste prikazali rezultate koji su zasnovani na formule koje liče na one u programu Microsoft Excel. Ovo je dugotrajne mogućnosti koje dokumentovanih u izračunavanje podataka na listama ili bibliotekama.

Neki korisnici dodali HTML elemente naznaka ili skriptu da biste izračunata polja. Ovo je bez dokumenata koristite funkcije i će blokiramo izvršavanje prilagođene naznake u izračunatim poljima u sistemu SharePoint Online iz 13 juna 2017 pa nadalje. Juna 2017 javna ispravka (PU) i novije verzije jedna učiniće blokira pomenutih opciju za lokalnu koristite u sistemu SharePoint Server 2016 i SharePoint Server 2013.

Više informacija

SharePoint Online

Nismo se menjaju izračunata polja da biste blokirali izvršavanje prilagođene naznake. To znači da izračunata polja koja sadrže bilo koji nije podržan naznake neće biti ispravno prikazane.

Ova promena je stupila na 13 juna 2017. Administratori mogu zatraži produženje do 10 septembra 2017 na najnovije. Tokom ovaj lokal, izvršavanje prilagođene naznake u izračunatim poljima ne će biti blokirane. Ovaj zahtev mogu proslediti kroz Microsoft Support. Međutim, početak 10 septembra 2017 nepodržane sve naznake biće zanemareni.

SharePoint Server 2013 i SharePoint Server 2016

Javna ispravka iz juna 2017 meseca i naredni jedna uključivaće nova postavka Veb aplikacije koje se zove CustomMarkupInCalculatedFieldDisabled. Ova postavka omogućava administratoru lokalne utvrdite da li je blokiran izvršavanje prilagođene naznake u izračunatim poljima u datom Veb aplikacije.

Ovo je podrazumevano ponašanje za postojeće i nove Veb aplikacije u vreme instaliranje ispravki.

Tip Veb aplikacije

Podrazumevana postavka

Nedavno kreirane web aplikacije kada se instalira ispravke

Blokiranje izvršavanja prilagođene naznake u izračunatim poljima

Postojeće Veb aplikacije kada se instalira ispravke

Dozvoli izvršavanje prilagođene naznake u izračunatim poljima

Slede neke korisne veze JSLink i CustomAction dokumentaciju:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×