Ručno preuzimanje datoteka u alatki „Datoteke“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Ako Svojstva preuzimanja fascikle su podešene tako da biste Ručno preuzimanje datoteka za fascikle alatke za, zelenu strelicu indikator se pojavljuje pored bilo koje datoteke za preuzimanje ili fascikle koje sadrže takve datoteke.

Da biste preuzeli izabranu datoteku ili sve datoteke u fascikli:

  1. Izaberite datoteke koje treba preuzeti ili fasciklu koja sadrži datoteke koje treba preuzeti.

  2. Na kartici Početak izaberite stavku Preuzimanje i kliknite na dugme Preuzmi datoteku.

  3. Kliknite na dugme Da da biste potvrdili preuzimanje i pokrenuli proces.

    Prozor za preuzimanje sa trakom toka prikazuje trenutni status preuzimanja. Kada se pokrenu, ručna preuzimanja automatski počinju ako je na mreži makar jedan član radnog prostora koji ima novi ili ažurirani sadržaj. Ako nije dostupan niko od koga je moguće preuzeti sadržaj, preuzimanje počinje čim se član koji ima novi ili ažurirani sadržaj vrati na mrežu.

  4. Kada se preuzimanje dovrši, u prozoru Preuzimanje je dovršeno izaberite opciju za otvaranje ili navigaciju do datoteke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×