Ručno preuzimanje datoteka u alatki „Datoteke“

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako Svojstva preuzimanja fascikle su podešene tako da biste Ručno preuzimanje datoteka za fascikle alatke za, zelenu strelicu indikator se pojavljuje pored bilo koje datoteke za preuzimanje ili fascikle koje sadrže takve datoteke.

Da biste preuzeli izabranu datoteku ili sve datoteke u fascikli:

  1. Izaberite datoteke koje treba preuzeti ili fasciklu koja sadrži datoteke koje treba preuzeti.

  2. Na kartici Početak izaberite stavku Preuzimanje i kliknite na dugme Preuzmi datoteku.

  3. Kliknite na dugme Da da biste potvrdili preuzimanje i pokrenuli proces.

    Prozor za preuzimanje sa trakom toka prikazuje trenutni status preuzimanja. Kada se pokrenu, ručna preuzimanja automatski počinju ako je na mreži makar jedan član radnog prostora koji ima novi ili ažurirani sadržaj. Ako nije dostupan niko od koga je moguće preuzeti sadržaj, preuzimanje počinje čim se član koji ima novi ili ažurirani sadržaj vrati na mrežu.

  4. Kada se preuzimanje dovrši, u prozoru Preuzimanje je dovršeno izaberite opciju za otvaranje ili navigaciju do datoteke.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×