Ručno prenos podataka između dve Office 365 naloga

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pripremite se da se pomeraj i blokiram deo vreme na kalendaru: prenos podataka između dva Office 365 naloga je ručno komplikovanu i bilo dugotrajan proces. Ovo je automatizovana ili nije podržan proces. Nismo ćete se upoznali.

Oprez: Javiće se vreme tokom procesa gde e-pošte, Lynci javne Veb lokacije koje se nalaze na Office 365 neće raditi. Korisnici će dobiti nove korisnička imena i lozinke i oni treba da uspostavite početne vrednosti u programu Outlook.

Samo za prenos podataka ručno prateći uputstva u ovoj temi ako se nešto od sledećeg odnosi:

 • Treba da promenite na plan iz različite porodice usluga.

 • Promenili ime preduzeća i odlučili da biste kreirali novu pretplatu i migriranje podataka zato što želite da koristite različite početni domen imena.

 • Morate da biste kombinovali više pretplata u jednu novu.

Važno: Ako treba da promenite pretplatu plan i možete da koristite čarobnjak za prebacivanje između planova, ili ako treba da se prebacite na novi plan pretplata u istoj porodici pretplatu čak i kada čarobnjaka "Prebacivanje između planova" ne radi, ne morate da ručno za prenos podataka , a ne postoji nadole vreme.

Zadaci

Koraci

Kupite plan na koji želite da pređete.

Kada se prijavite, možete da navedete ime preduzeća se koriste u imenima Početna domena: yourcompany. onmicrosoft.com, yourcompany-public.sharepoint.com, i yourcompany. sharepoint.com. Morate da koristite različite yourcompany ime nego što ste uradili za bilo koju postojeću pretplatu.

Napomena: Obično je potrebno najmanje nekoliko meseca nakon otkazivanje pretplatu na početni domen imena koje koriste yourcompany iz sisteme. Čak i ako planirate da sačuvate sve podatke iz stare Office 365 pretplate, a taj pretplatu otkažete, stara yourcompany vrednost nije odmah dostupni za upotrebu u novu pretplatu.

Uklonite prilagođeni domen sa pretplatom na Office 365.

 1. Pratite neophodne korake pre nego što uklonite domen da biste uklonili ime domena sa e-adrese korisnika i uklanjanje DNS zapise za e-poštu i Lync za prilagođeni domen. Ako sami hostujete javnu Veb lokaciju na Office 365, takođe morate da uklonite CNAME zapis koji ukazuje na to.

  Važno: Kada uklonite MX zapis koji usmerava e-poštu da biste ovaj prilagođenog domena, e-pošte će prestati sa radom dok ne dodate domen u novi nalog, podesite novi MX zapis i Podešavanje korisnika. Kada uklonite DNS zapise za Lync, Lync će prestati sa radom. I nakon što uklonite CNAME zapis koji upućuje na vašu javnu Veb lokaciju, ona neće biti dostupne.

 2. Uklonite domen.

Podešavanje prilagođenog domena za novu pretplatu i Podešavanje korisnika.

 1. Podešavanje nove pretplate, uključujući kreiranje potrebnih DNS zapisa za vaš prilagođeni domen.

 2. Kreirajte korisnike sa e-adresa u prilagođenom domenu.

Prenos podataka iz stare pretplate u novu pretplatu.

 1. Prijavite se u oba naloga u operativnom sistemu windows odvojene pregledača:

 2. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu programa Internet Explorer i otvorite dva prozora InPrivate pregledača. Možete da koristite drugačiji akreditivi u dva prozora za prijavljivanje u oba domena.

 3. Administrativne postavke za prenos

 4. Prenos podataka lokacije tima

 5. Prenos javne Veb lokacije

 6. Prenos podataka korisnika

Otkažite pretplatu za plan završite s pozivom Microsoft Support za Office 365.

 1. Proverite da radi za novu pretplatu i svih podataka prenet.

 2. Idite na administrator > Podrška > zatraži korisnička podrška > Podrška poziva naplatu i pretplatu i izaberite zemlju ili region da biste pronašli broj telefona.

 3. Otkazivanje starog pretplate.

Administrativne postavke za prenos između pretplate

Idite na sledećim stranicama na svaki nalog i podesite novi nalog na osnovu postavki stari nalog.

Ako vršite prenos podataka iz Office 365Office 365 Midsize Business ili Office 365 Enterprise, stranica administracije su strukturirane drugačije. Pogledajte na Video: uvod u Office 365 Enterprise, i pređite na sledeće mesta da biste pogledali administratorskih postavki.

Za Office 365 Enterprise i Office 365 Midsize Business:

Lokacija

Namena

Administrator > Office 365 > Postavke usluge

Kliknite na svakoj kartici za postavke za poštu, lokacijama, Lync, korisnički softver, lozinki, zajednice, upravljanje pravima i mobilni.

Administrator > Exchange

Exchange Online postavke

Administrator > SharePoint

SharePoint Online postavke

Administrator > Lync

Dodatni Lync postavke

Za Office 365 Small Business

Lokacija

Namena

Administrator > Upravljanje postavkama nivou organizacije

Administrativne postavke

Prenos javne Veb lokacije iz pretplate

Ako imate javne Veb lokacije koje se nalaze na Office 365, morate da ga sačuvate i ponovo da ga kreirate za novu pretplatu.

Napomena: Ako Veb hostuje dobavljač usluga DNS hostinga, bez promene su potrebne. To će neće uticati na prelaz.

Da biste sačuvali biblioteku dokumenata ili lista sadržaja iz SharePoint Online okruženja deljenja datoteka ili lokalni računar, pogledajte članak Ručna migracija SharePoint Online sadržaja.

Napomena: Aplikaciju za migraciju javna lokacija nije moguće prenos podataka za neku drugu pretplatu.

Prenos podataka i strukturu lokacije tima

Postoji nekoliko načina da biste sačuvali ili prenos podataka lokacije tima:

Prenos podataka korisnika između pretplata

Adresa e-pošte:

Zatražite od korisnika da biste premestili njihove e-poštu, kontakte, zadatke, i informacije iz kalendara nakon što ste podesili za novu pretplatu. Mogu da nabave svoje stare e-poštom pomoću početnog korisničko ime, kao što su sue@contoso.onmicrosoft.com.

Podaci o SkyDrive Pro:

Zatražite od korisnika da sinhronizujete SkyDrive Pro sadržaj na svoj računar, a zatim ga ponovo dodajte novu pretplatu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×