Ručna obrada odgovora o prikupljanju podataka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada prikupljanje i ažuriranje podataka pomoću e-pošte, koristite Access 2007 ili Access 2010 sa programa Outlook 2007 ili Outlook 2010 za kreiranje i slanje e-poruke koja sadrži obrazac za unos podataka. Primaoci e-poruke a zatim popunite obrasce i poslati ih nazad kao odgovore. Morate ručno da obrade odgovora ako je ispunjen jedan u sledećim situacijama:

  • Niste odabrali da imate pristup i Outlook automatski obrade odgovora (to jest, ako niste izabrali polje za potvrdu automatski obradi odgovore i da dodate podatke u bazu podataka u dijalogu " Opcije e-pošte za prikupljanje podataka " polje kada ste prvi kreira e-poruke za prikupljanje podataka).

  • Da li možete da izaberete da se automatski obrade odgovora, ali obrada nije uspela. U ovom slučaju, morate da rešite greške koje su izazvale otkazivanja pre nego što pokušate da ručno obrade odgovora.

    Više informacija o rešavanju problema automatska obrada potražite u članku moje obrada odgovora o prikupljanju podataka se ne izvršava automatski.

Ručna obrada odgovora uključuje započinjanje operacije izvoza iz programa Outlook 2007 ili Outlook 2010. Možete da izvezete samo jedan odgovor odjednom.

Važno: Izbegavajte odgovore za koje kolone " kategorije " prikazuje zeleni kvadrat. Zeleni kvadrat ukazuje na to da poruku već uspešno obrađena.

  1. U programu Outlook, kliknite desnim tasterom miša na odgovor koji želite da ručno obradite.

  2. Kliknite na dugme Izvezi podatke u Microsoft Office Access.

  3. U dijalogu Izvoz podataka u programu Microsoft Access pregledajte detalje odgovor i kliknite na dugme u redu da biste izvezli.

    Ako operaciju izvoza uspe, Access prikazuje poruku Podaci su uspešno izvezeni u bazu podataka. Ako operacija ne uspe, Access prikazuje poruku da ne možete da uvezete podatke zbog grešaka, iza kojeg sledi opis problema koje su izazvale otkazivanja.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×