Rezervisanje resursa u kalendaru grupe

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Kalendar grupe omogućava vam da rezervisanje resursa, kao što je soba za konferencije i audio-video opreme. Na primer, možete da saznate dostupnost i rezervišite sobu za konferencije kada planirate sastanak. Takođe možete rezervisanje samo resursa, kao što su telekonferencije izložili opreme.

Napomena: Da biste uredili listu morate imati barem dozvole dobijaju prilikom dodavanja u podrazumevanu < > članovi SharePoint grupe ime lokacije za lokaciju.

Planiranje događaja i rezervišite resurs

 1. U kalendaru, na traci, na kartici događaji pokazivač na stavku Novi događaj, kliknite na strelicu nadole i izaberite stavku raspored i rezervacije. Ako želite da samo Rezervišite samo resurse, kao što su telekonferencije izložili opreme, kliknite na dugme rezervacije

  Novi događaj kalendara

  Napomena: Ako ne vidite ove opcije, rezervisanje resursa možda nije omogućena za kalendar. Administratora.

 2. U dijalogu kalendara – nove stavke , otkucajte naslov za događaj.

 3. Na lokaciji, otkucajte gde događaja će se desiti.Ako je lokacija koji ćete za rezervaciju resursa, preskočite ovaj korak za sada.

 4. Podesite vreme početka i vreme završetka.

 5. U učesnike, otkucajte ili potražite osobe i grupe koje želite da pozovete na događaj.

 6. U resurse, kliknite na strelicu nadole i izaberite grupu resursa koji su vam potrebni, kao što je soba za vesti. Izaberite stavku Resursi koje su vam potrebne za događaj i kliknite na dugme Dodaj. Možete da držite pritisnut taster Ctrl da biste izabrali više resursa u isto vreme.

  Savet: Ako želite da saznate ako je tip resursa je dostupno, kao što je soba za konferencije, dodati ih na sastanak da biste saznali koja od njih dostupni su u vreme potrebno.

 7. U Proverite dvostruke rezervisanje, kliknite na dugme potvrdite izbor da biste osvežili Zauzetosti.

 8. Dostupnost osobe "i" Resursi se prikazuje u Free\Busy.
  u sledećem primeru, Amir je zakazivanje sastanka sa Koni i Viktor za 11 AM. Dok je soba za konferencije 100 zauzet u tom trenutku, dostupni su soba za konferencije 200 i 300. Amir uklanja soba za konferencije 100 i 200 sa sastanka.
  Kreiranje kalendarske stavke

 9. Ako je resurs lokaciju na kojoj događaj se odvija, kao što je soba za konferencije, otkucajte ime za konferencije na lokaciji.

 10. Popunite preostale svojstva događaja, po potrebi, i kliknite na dugme Sačuvaj.

Sledi primer dnevni prikaz za kalendar grupe tima. Obratite pažnju na sastanak koji Amir planirana 11 AM u 300 sobe za vesti.

Kalendar grupe sa resursima

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×