Rešavanje spora sinhronizacija vremena u beležnicu za razred za OneNote

Rešavanje spora sinhronizacija vremena u beležnicu za razred za OneNote

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Svaki put kada se distribuiraju nove stranice iz biblioteke sadržaja beležnice za razred sinhronizuje ove podatke u beležnicu svakog studenta koristeći internet vezu. Sve promene napravljene u beležnicu za razred dok ste van mreže su takođe automatski sinhronizovali kada ponovo budete na mreži. Velike datoteke kao PDF datoteke zahtevaju više propusnog opsega i traje duže za sinhronizaciju između svih beležnica učenika na svim uređajima.

Ako primetite duže od vremena uobičajeni sinhronizaciju prilikom dodavanja ili distribuiranje sadržaja u beležnicu za razred, pokušajte da koristite ove učionicom najbolje prakse da biste rešili problem.

Prvi korak: ažuriranje na najnoviju verziju programa Beležnica za razred za OneNote

Drugi korak: Smanjite PDF datoteka i otisaka datoteka u beležnicu za razred stranica

PDF datoteke ili druge dokumente koje ste umetnuli u OneNote beležnice za razred pomoću otisak datoteke ili je odštampajte upravljački program funkcija može usporiti proces sinhronizacije zbog njihove velike veličine. Rešavanje problema za neki od ovih alternativa.

  • Dodavanje hiperveze do datoteke iliumetnite datoteku kao prilogumesto toga.

  • Otpremite datoteku u OneDrive for Business pre nego što ga dodate u programu OneNote stranicu. Posetite lokaciju OneDrive i prijavite se koristeći vaše škole e-pošte i lozinku. Izaberite stavku Otpremi, a zatim odaberite datoteku za otpremanje. Kada umetnete datoteku na stranicu, izaberite ga iz OneDrive fascikle u istraživaču datoteka.

  • Kada je to moguće, otkucajte ili kopirajte i nalepite materijal direktno na stranicu Beležnica za razred.

  • Koristite Alatke za optimizaciju programa OneNoteza skraćivanje dodatnih podataka iz PDF-ova i da bi brže sinhronizaciju. Napomena: Ova alatka možete smanjiti detalja u loš kvalitet skeniranja tako da možete poželeti da najpre u kopiji beležnicu za razred nema potrebe.

Korak 3: Korišćenje najbolja praksa za sinhronizovanje učionicom

  • Distribucija propratni sadržaj i dodeljivanja pomoću alatke za Distribuiranje stranice beležnice za razred je da pojednostavi dele sadržaj pojedinačne studente ili grupama učenika.

  • Distribuirajte materijale za studente kada klase završi ili pre nego što ga počinje tako da studentima da sinhronizujete promene kod kuće.

  • Pokušajte da distribuirate samo PDF datoteke treba za je danas iz Biblioteke sadržaja tako da studenata uređaji sinhronizacija brzo.

  • Nametanje sinhronizujte beležnice za razred kada distribuirate novih materijala da biste ubrzali proces sinhronizacije. Kliknite desnim tasterom miša na ime beležnice i izaberite stavku Sinhronizuj ovu beležnicu da biste nametnuli sinhronizacije. Podstakli studentima da biste nametnuli sinhronizaciju kada otvorite svoje aplikacije kod kuće, dovršili zadatke ili ćete započeti klase.

  • Zatvorite sve beležnice koje ili studenata trenutno ne koristite. Da biste to uradili, kliknite desnim tasterom miša na beležnicu i izaberite stavku Zatvori ovu beležnicu.

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×