Rešavanje problema u slučajevima kada ne možete da sinhronizujete OneNote

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Žao nam je što imate poteškoće sa sinhronizovanjem programa OneNote.

Stalno puљtamo ispravki za proizvod koji rešavanje problema sa i poboljšamo sinhronizacije u programu OneNote, tako da je dobra ideja da biste zadržali kopije OneNote ažuriran. Ispravke za proizvod su besplatno da preuzmete i koristite. Pre nego što pokušate predlozima za rešavanje problema u ovom članku, preporučujemo da pratite korake u ažurira instaliranje sistema Office da biste instalirali najnovije ispravke za OneNote na Računaru. Ako ste na Mac računaru, pratite korake u automatski proverava Office za Mac ispravke.

Ako i dalje imate problema sa sinhronizacijom nakon ažuriranja OneNote, kliknite na problem sa sinhronizacijom koji najbolje opisuje problem se vide ili pomerite do kraja u ovom članku se jave timu proizvoda OneNote prijavili problem sa sinhronizacijom.

Pre nego što pokušate ispod za rešavanje problema predloge, preporučujemo sledeće korake u ispravke za instaliranje sistema Office da biste instalirali najnoviju OneNote ažuriranje.

Ako je Beležnica koja nije sinhronizovan uskladištena na OneDrive ili novije verzije programa SharePoint, pokušajte da otvorite beležnicu u programu OneNote Online (na www.onenote.com). To može pomoći da odredite ako problem uzrok servera ili pomoću programa OneNote.

 1. U programu OneNote, izaberite stavke Datoteka > Informacije.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na URL adresu prikazanu ispod imena ugrožene beležnice, a zatim izaberite stavku Kopiraj.

 3. U Veb pregledaču, kliknite u polje adresa, a zatim pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + V da biste nalepili kopiranu URL adresu.

 4. Pritisnite taster Enter da biste učitali beležnicu u programu OneNote Online.

Ako možete da biste uspešno otvorili beležnicu u programu OneNote Online i promene će se pojaviti, problem može uzrokovati verziji programa OneNote. Zatvaranje i ponovno otvaranje beležnice tamo obično briše i uspešno ponovo uspostavi vezu. Pratite ove korake:

 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Informacije.

 2. Pored imena ugrožene beležnice izaberite stavku Postavke, a zatim stavku Zatvori.

 3. Vratite se na beležnicu u programu OneNote Online u pregledaču, a zatim kliknite na dugme Otvori u programu OneNote na traci.

Važno: U zavisnosti od veličine beležnicu i tip Internet vezu, koristite, to može potrajati da sinhronizujete sadržaja preko u verziji programa OneNote beležnicu.

Ako ne možete da otvorite i prikažite beležnicu u programu OneNote Online, izvor problem sa sinhronizacijom je verovatno sa serverom. Ako je Beležnica uskladištena u usluzi OneDrive, pogledajte naše stranice Status usluge za bilo koji poznati prekide ili nestanke. Ako je Beležnica uskladištena na SharePoint lokaciji, moraćete da se obratite administratoru za izveštavanje i rešavanje problema.

Upozorenje: Potpisivanje ili umanjivanje programa OneNote (ili uklanjanje i ponovno instaliranje aplikacije) se ne preporučuje za rešavanje problema kao ovo može dovesti do gubitka podataka.

Ako možete da otvorite i prikažite beležnicu u programu OneNote Online, ali ne mogu da vide promene, informacije nije još sinhronizovali. Status sinhronizacije za određene greške možete proveriti tako što ćete uraditi sledeće:

 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Informacije.

 2. Kliknite na dugme Prikaži Status sinhronizacije .

 3. Provera grešaka u dijalogu, imajte u vidu kôd greške i poruke i proverite listu kodove greške u ovom članku.

  Napomena: Možda ćete videti dugme Dobijete pomoć pored grešku. Ako kliknete, kao da bi trebalo da otvarate za rešavanje problema članka odnose na grešku.

Možda ima slučajeva kada se vaša deljena beležnica normalno sinhronizuje osim u jedom odeljku . To možete verifikovati na sledeći način:

 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Informacije > Prikaži status sinhronizacije.

 2. U dijalogu Sinhronizacija deljene beležnice kliknite na bilo koju ikonu beležnice sa upozorenjem u vidu žutog trougla preko ikone da biste videli ime odeljka koji stvara probleme sa sinhronizacijom.

 3. Kliknite na dugme Sinhronizuj odmah pored beležnice koja sadrži odeljak. 

Ponekad pojedinačni odeljci beležnice mogu da prestanu da se pravilno sinhronizuju. Ako se jedan odeljak ne sinhronizuje sa ostatkom, inače ažurirane beležnice, možete pokušati sledeće rešenje:

 1. U istoj beležnici napravite novi odeljak.

 2. Kopirajte (ali ne premeštajte) sve stranice iz starog odeljka u novi odeljak koji ste upravo kreirali. To možete da uradite tako što ćete na svakoj stranici kliknuti desnim tasterom miša, a zatim izabrati stavku Premesti ili Kopiraj.

 3. Kad se sve stranice kopiraju iz starog odeljka u novi, pritisnite kombinaciju tastera Shift+F9 da biste ručno sinhronizovali beležnice. Ako se pojavi traka toka, sačekajte da se završi.

Ako praćenje ovih koraka uspešno sinhronizuje stranice u novom odeljku koji ste kreirali, stari odeljak možete bezbedno da izbrišete, a zatim nastavite da radite u novom. Kad izbrišete stari odeljak, novi možete preimenovati tako da ima isto ime kao izbrisani odeljak. 

Ako ovi koraci ne funkcionišu, greške pri sinhronizaciji odeljka ili problema može takođe prouzrokovati oštećene odeljka koji se nalazi u Korpa za otpatke beležnice. Ako više ne želite taj odeljak, možete da je izbrišete iz korpe za otpatke da biste zaustavili grešku:

 1. U programu OneNote beležnicu, kliknite na karticu Istorija , a zatim izaberite stavku Korpa za otpatke beležnice.

 2. Kliknite desnim tasterom miša u odeljku (ili stranice) i odaberite stavku Premeštanje ili kopiranje.

 3. Možete i Kopiranje i lepljenje stranice ili sadržaj u odeljku na drugu stranicu ili odeljak. Kada to uradite, možete da izbrišete originalne odeljak ili stranicu.

Poruke o neusaglašenosti verzija se obično nalaze ako vi i drugi korisnik pokušavaju da biste uredili isti deo stranice, kao što je promena isti pasus beležaka, u isto vreme. Kada se to desi, OneNote će kreirati više kopija na stranici da biste izbegli gubitak podataka i poruka o grešci se pojavljuje na žutu traku sa informacijama. Ikona će videti na stranici koja sadrži neusaglašenosti.

Da biste rešili objedinjavanje neusaglašenosti, postupite na sledeći način:

 1. Kliknite na žutu traku informacija na vrhu stranice da biste prikazali stranicu koja navodi neusaglašene promene (istaknuto crvenom bojom).

 2. Kopiranje informacija sa stranice sa greškom neusaglašenosti objedinjavanje i nalepite promene u na glavnoj stranici, ako je potrebno.

 3. Kada završite unošenje izmena, izbrišite stranicu sa neusaglašenostima tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na karticu stranice, a zatim u priručnom meniju izabrati stavku Izbriši .

Server je zauzet greške obično vide kada su beležnice uskladištene u SharePoint, SharePoint Online ili OneDrive for Business. Iako izgledaju može da bude greške pri sinhronizaciji, većina su zapravo potvrde identiteta greške koje može da bude rešen sledeće jedno od ovih metoda:

 • Odjavite se i prijavite se u programu OneNote.

 • Zatvori i ponovo otvorite beležnicu.

 • Proverite da li imate pristup beležnici putem programa OneNote Online (na www.onenote.com), SharePoint ili SharePoint Online.

Neke greške, kao što su 0xE00015E0, ukazuju na to nije dovoljno prostora na uređaju ili beležnicu da biste sinhronizovali odeljka. To može izazvati velike pravljenja rezervne kopije datoteke. Za rešavanje problema sa sinhronizacijom, možete da optimizujete ili da izbrišete postojeće rezervne kopije Beležnica.

Optimizacija OneNote beležnice

 1. U programu OneNote izaberite stavke Datoteka > Opcije.

 2. U dijalogu " Opcije ", kliknite na dugme Sačuvaj i napravi rezervnu kopiju.

 3. Kliknite na dugme Optimizuj sve datoteke. To može da potraje da biste optimizovali datoteke.

Takođe možete da podesite broj rezervnih kopija da biste zadržali opcija u grupi isto Sačuvaj i lokaciju rezervne kopije na manji broj da biste uštedeli prostor.

Brisanje postojeće rezervne kopije

 1. Otvorite File Explorer.

 2. Na traci za navigaciju na vrhu prozora otkucajte % localappdata % i pritisnite taster Enter.

 3. Otvorite fasciklu Microsoft , a zatim otvorite fasciklu u programu OneNote .

 4. Otvorite fasciklu u 16.0 ako imate OneNote 2016 ili 15.0 fasciklu ako imate OneNote 2013, zatim otvorite fasciklu rezervne kopije .

 5. Brisanje datoteka ili fascikli više ne želite da sačuvate u fascikli rezervne kopije .

Ako dobijete jednu od ovih grešaka, trebalo bi da pratite korake u srodnih članaka:

Ovo su neke od najčešćih grešaka „usluga je nedostupna” možete iskusiti, zajedno sa vezama za rešavanje problema potražite u člancima tih grešaka:

Odeljci na pogrešnom pojavljuju se u beležnici kada OneNote pokuša da sinhronizujete promene u odeljku beležnice, ali ne možete da pronađete datoteku odeljka. Da biste rešili problem, možete da izbrišete odeljak iz beležnice ili da biste ga premestili u drugu beležnicu. Dodatne informacije potražite u ovom članku:

Otklanjanje odeljaka na pogrešnom mestu u programu OneNote

Ako imate OneNote beležnice na SharePoint lokaciji, primetićete da su obično uskladištene u bibliotekama dokumenata. Ako koristite SharePoint biblioteke ima određena svojstva omogućeno, izaziva greške pri sinhronizaciji. Za više informacija, pročitajte sledeće članke:

Do problema sa sinhronizacijom u prostor za saradnju može doći ako broj studenata pokušajte da biste uredili na istoj lokaciji stranice u isto vreme ili ako prilog velike datoteke se dodaje na stranici uređivati. Postoje neki najbolje prakse koje možete da pratite da biste izbegli ove probleme sa sinhronizacijom:

 • Odvojene studenata u malim grupama od najviše 6 studente.

 • Kreirajte posebnu „karticu odeljka” za svaku grupu studenata. Na primer, ako postoje 4 grupe od 6 studenata, kreirajte 4 kartice.

 • Imate svaki student Kreirajte sopstvenu stranicu ili imaju svakog od njih uređivanje na različita mesta na stranici.

 • Izbegavajte Dodavanje velikog datoteka priloga.

Najbolje prakse da sinhronizujete OneNote beležnice

Naš tim podrške održava listu saveta koji vam mogu pomoći da u budućnosti izbegnete greške prilikom sinhronizacije.

Dodatne informacije potražite najbolje prakse OneNote sinhronizovanja .

Alatke za dijagnostiku OneNote

Takođe možete da koristite Alatke za dijagnostiku OneNote da prikupi dijagnostičke informacije za vaše instaliranu verziju programa OneNote 2016 za Windows i zatim pošaljite informacije bezbedno Microsoft za rešavanje problema.

Napomena: Alatka "Dijagnostika" OneNote je trenutno dostupna samo na engleskom jeziku. Ažuriramo ćete ove stranice kada dodatne jezike za postaju dostupne.

Pre nego što pokušate ispod za rešavanje problema predloge, preporučujemo da pratite korake u automatski proverava Office za Mac ispravke.

Ako je Beležnica koja nije sinhronizovan uskladištena na OneDrive ili novije verzije programa SharePoint, pokušajte da otvorite beležnicu u programu OneNote Online (na www.onenote.com). To može pomoći da odredite ako problem uzrok servera ili pomoću programa OneNote.

 1. Na traci sa alatkama u programu OneNote za Mac, kliknite na dugme Beležnica > beležnice > Kopiraj vezu u beležnicu.

 2. U Veb pregledaču, kliknite u polje adresa i pritisnite komandu + V da biste nalepili kopiranu URL adresu.

 3. Pritisnite taster Enter da biste učitali beležnicu u programu OneNote Online.

Ako možete da biste uspešno otvorili beležnicu u programu OneNote Online i promene će se pojaviti, problem može uzrokovati OneNote za Mac. Zatvaranje i ponovno otvaranje beležnice tamo obično briše i uspešno ponovo uspostavi vezu. Pratite ove korake:

 1. Na traci sa menijima u programu OneNote za Mac, kliknite na dugme Beležnica > beležnice > Zatvori ovu beležnicu.

 2. Vratite se na beležnicu u programu OneNote Online u Veb pregledaču, a zatim kliknite na dugme Otvori u programu OneNote na traci.

Važno: U zavisnosti od veličine beležnicu i tip Internet vezu, koristite, možda će biti potrebno neko vreme da biste sinhronizovali sadržaja preko OneNote beležnicu za Mac.

Ako ne možete da otvorite i prikažite beležnicu u programu OneNote Online, izvor problem sa sinhronizacijom je verovatno sa serverom. Ako je Beležnica uskladištena u usluzi OneDrive, pogledajte naše stranice Status usluge za bilo koji poznati prekide ili nestanke. Ako je Beležnica uskladištena na SharePoint lokaciji, moraćete da se obratite administratoru za izveštavanje i rešavanje problema.

Ako možete da otvorite i prikažite beležnicu u programu OneNote Online, ali ne mogu da vide promene, informacije nije još sinhronizovali. Status sinhronizacije za određene greške možete proveriti tako što ćete uraditi sledeće:

 1. Kliknite na dugme Prikaži Beležnica Dugme „Prikaži beležnice“ da biste videli listu Beležnica.

 2. Pomerite pokazivač miša iznad ikone trougao upozorenje koje se pojavljuje pored imena bilo koje beležnice na listi, a zatim zabeležite sve kôd greške koji može biti prikazano u opisu alatke koje se pojavljuje. Možete da potražite dodatne dokumentacije o poznatim greškama negde drugde u ovom članku ili pomerite se do kraja stranice detalje o tome kako da se obratite timu proizvoda OneNote za pomoć sa problemima bez dokumenata.

Ako dobijete grešku kada OneNote pokušava da biste sinhronizovali, kao što su „ne može da sinhronizuje <section ime > ili <notebook ime >"ili ako postoji greška ikona pored imena beležnice, Isprobajte sledeće korake da biste rešili ovaj problem:

 1. Kliknite na dugme Prikaži Beležnica Dugme „Prikaži beležnice“ da biste videli listu Beležnica.

 2. Kliknite na ime beležnice sa problemi pri sinhronizaciji da biste ga otvorili.

 3. Kreiranje novog odeljka u istoj beležnici.

 4. Kopiranje (ali ne premeštaj) sve stranice iz starog odeljka za novu koju ste upravo kreirali.

 5. Kada sve stranice kopiraju u novi odeljak, izaberite stavke datoteka > Sinhronizuj sve beležnice.

Dalje, proverite da li ako beleške koje ste kopirali takođe imate problema pri sinhronizaciji ili ako je samo originalne odeljak koji i dalje utiču na.

Ako ovi koraci ne funkcionišu, takođe može da izazove greške pri sinhronizaciji u tako što ćete oštećene beleške koja se nalazi u Beleškama koje su izbrisane. Ako ste sigurni da vam više nije potrebna tako beleške, možete da ih brišete iz korpe za otpatke da biste zaustavili grešaka:

 1. U programu OneNote beležnicu koja ima probleme sa sinhronizacijom, izaberite karticu Prikaz , a zatim izaberite stavku Izbrisane beleške.

 2. Za svaku u ovom prikazu, kontrola – kliknite na ime beleške, a zatim izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje da biste.

 3. Odaberite beležnicu koju želite da vratite u prethodno stanje izbrisane beleške da biste, a zatim izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje.

 4. Kad su kopirani belešku u drugu beležnicu, možete da izbrišete originalnu poruku u prikazu Izbrisane beleške tako što ćete kliknuti na kontrolu ime beleške i izabrati stavku Trajno izbrisati.

Poruke o neusaglašenosti verzija se obično nalaze ako vi i drugi korisnik pokušavaju da biste uredili isti deo stranice, kao što je promena isti pasus beležaka, u isto vreme. Kada se to desi, OneNote će kreirati više kopija na stranici da biste izbegli gubitak podataka i poruka o grešci se pojavljuje na žutu traku sa informacijama. Videćete ikonu upozorenja na bilo kojoj stranici sa neusaglašenošću sa.

Da biste rešili objedinjavanje neusaglašenosti, postupite na sledeći način:

 1. Idite na stranicu sa greškom neusaglašenosti za objedinjavanje, kliknite bilo gde na stranici, a zatim kliknite na dugme Uredi > Izaberi sve na traci sa menijima.

 2. Na tastaturi pritisnite komandu + C da biste kopirali selekciju.

 3. Idite na glavnom verziju stranice, kliknite na mesto na koje želite da dodate informacije, a zatim pritisnite komandu + V da biste nalepili kopirani sadržaj.

 4. Kada završite pregledanje neusaglašenosti pri sinhronizaciji i napravite potrebne izmene, možete da izbrišete stranicu sa grešaka tako što ćete kliknuti na dugme Izbriši verziju na žutu traku sa informacijama.

Greške „Server je zauzet” obično su video kada Beležnica su uskladišteni na SharePoint, SharePoint Online ili OneDrive for Business. Iako izgledaju može da bude greške pri sinhronizaciji, većina su zapravo potvrde identiteta greške koje može da bude rešen sledeće jedno od ovih metoda:

 • Odjavite se iz programa OneNote, a zatim se ponovo prijavite. Na traci sa menijima izaberite stavku OneNote >Odjavljivanje. Sada ste uspešno odjavljeni, kliknite na dugme kada OneNote > Prijavi se.

 • Zatvorite i ponovo otvorite beležnicu. Na traci sa menijima izaberite stavke datoteka > Zatvori ovu beležnicu. Da biste ponovo otvorili beležnicu, izaberite stavke datoteka > Otvori nedavno, a zatim izaberite beležnicu koju želite da ga ponovo otvorite.

Alternativno, možete proveriti da biste se uverili da imate pristup beležnici putem Programa OneNote Online. Uradite sledeće:

 1. Na traci sa menijima izaberite stavku beležnice > beležnice > Kopiraj vezu u beležnicu.

 2. U Veb pregledaču, kliknite na polje adresa, a zatim pritisnite taster komanda + V da biste nalepili kopiranu URL adresu.

 3. Pritisnite taster Enter da biste učitali beležnicu u programu OneNote Online.

Ako možete da uspešno otvorite beležnicu u programu OneNote Online i najnovije promene pojavljuju, zatim na može dovesti do problema na Mac verziju programa OneNote. Zatvaranje i ponovno otvaranje ugrožene beležnice obično briše i uspešno ponovo uspostavi vezu.

Odeljci na pogrešnom pojavljuju se u beležnici kada OneNote pokuša da sinhronizujete promene u odeljku beležnice, ali ne možete da pronađete datoteku odeljka. Da biste rešili problem, možete da premestite odeljak u drugu beležnicu ili da izbrišete odeljak iz aktuelne beležnice.

Da biste premestili odeljak na pogrešnom mestu u drugu beležnicu, uradite sledeće:

 1. Kontrola – kliknite na ime odeljka na pogrešnom mestu, a zatim kliknite na dugme Premesti odeljak u.

 2. Izaberite beležnicu u koju želite da premestite u odeljku, a zatim kliknite na dugme Premesti.

Da biste izbrisali odeljak na pogrešnom mestu iz beležnice, uradite sledeće:

 • Kontrola – kliknite na ime odeljka koji želite da izbrišete, a zatim izaberite stavku Izbriši odeljak.

Oprez: Brisanje odeljaka koji nije moguće opozvati. Kada izbrišete odeljak, i trajno izbrišete sve stranice koji se nalaze unutar nje. Ako niste sigurni da je to želite da uradite, pokušajte da premestite odeljak na pogrešnom mestu na drugi deo beležnice, umesto toga.

Ako imate OneNote beležnice na SharePoint lokaciji, primetićete da su obično uskladištene u bibliotekama dokumenata. Ako koristite SharePoint biblioteke ima određena svojstva omogućeno, izaziva greške pri sinhronizaciji.

Više informacija potražite u sledećim člancima:

Do problema sa sinhronizacijom u prostor za saradnju može doći ako broj studenata pokušajte da biste uredili na istoj lokaciji stranice u isto vreme ili ako prilog velike datoteke se dodaje na stranici uređivati.

Evo nekih najboljih praksi možete da pratite da biste izbegli ovakva probleme sa sinhronizacijom:

 • Odvojene studenata u malim grupama od najviše 6 studente.

 • Kreirate poseban odeljak za svaku grupu studenata. Na primer, ako postoje 4 grupe od 6 studenata, kreirajte 4 odeljaka.

 • Imate svaki student Kreirajte sopstvenu stranicu ili imaju svakog od njih uređivanje na različita mesta na stranici.

 • Izbegavajte Dodavanje velikog datoteka priloga.

Ovo su neke druge sinhronizaciju greške može doći do:

0xE0000021: potrebna vam je lozinka za sinhronizaciju programa OneNote

Prvo se uverite da imate najnoviju verziju programa OneNote instaliran sa Mac App Store.

 1. Odaberite stavku menija Apple > Ažuriranje softvera.

 2. Otvara se u prodavnicu aplikacija i će prikazati sve ispravke za macOS instalirane aplikacije.

 3. Potražite OneNote za Mac na listi ispravke, a zatim kliknite na dugme Ažuriraj.

Dalje, pokušajte da uspostavite početne vrednosti u iCloud privesci u macOS

 1. U prozoru Nalazač, kliknite na dugme Idi > uslužni programi, a zatim izaberite Keychain datoteke Access.

 2. Iz menija Keychain datoteke Access , odaberite željene opcije.

 3. Izaberite stavku Opšte > Poništi moje podrazumevani privesci.

 4. Prijavite se na nalog macOS.

 5. Zatvorite Access Keychain datoteke i ponovo pokrenite Mac računaru.

 6. Otvorite OneNote i pokušajte da sinhronizujete beležnice. Ako vam bude zatraženo, unesite ime svog Microsoft naloga i lozinku.

0xE000002E: rešavanje greške 0xE000002E (izvan sinhronizacije sa prodavnicom) u programu OneNote

OneNote treba da osvežite, ali ne može da uradi automatski. Ovo je obično privremeni problem i treba da rešite samu punu sinhronizaciju sledećeg. Ako ne želite da sačekate sledeće automatske sinhronizacije, možete da nametnete ponovnu punu sinhronizaciju od svih otvorenih Beležnica tako što ćete pritisnuti taster Shift + komanda + S dok je OneNote za Mac pokrenut.

0xE40105F9: otklanjanje greške 0xE40105F9 (nepodržane klijenta izgradite) u programu OneNote

Do ove greške može rešiti ažuriranje programa OneNote za Mac da najnovije ispravke. Više informacija potražite u članku automatski proverava Office za Mac ispravke.

0xE000005E: rešavanje greške 0xE000005E (ReferencedRevisionNotFound) u programu OneNote

Do ove greške uzrok je obično privremeni problem i treba da rešite samu punu sinhronizaciju sledećeg. Ako ne želite da sačekate sledeće automatske sinhronizacije, možete da nametnete ponovnu punu sinhronizaciju od svih otvorenih Beležnica tako što ćete pritisnuti taster Shift + komanda + S dok je OneNote za Mac pokrenut.

Prijavite problem sa sinhronizacijom OneNote timu OneNote

Ako i dalje niste u mogućnosti da otklonite probleme sa sinhronizacijom, izvinjavamo se.

Stalno trudimo da poboljšate sinhronizacije funkcionalnost u programu OneNote. Da biste pomogli da identifikacija i otklanjanje nove probleme brže, smatrajte izveštavanje problem sa sinhronizacijom na OneNote forumima na lokaciji Microsoft Answers.

Hvala!

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×