Rešavanje problema sa uvoz kontakata u Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovo su glavni probleme sa klijentima sresti pri su uvoz kontakata u Outlook. Ako imate drugi problem ili ako ova rešenja ne radi za vas, obratite nam se!

Telefon

Treba vam pomoć?   

Poziv ili ćaskanje

Kada uvezete kontakte, ako otvorite Outlook i vidite da nije sve informacije koje su uvezeni, koristite Excel za otvaranje .csv datoteku da biste videli da li sve informacije bilo na prvom mestu.

 • Možete da uredite .csv datoteku pomoću programa Excel da biste dodali imena i drugih informacija koje nedostaju.

 • Outlook zahteva naslove kolona u prvom redu tako da ne zamenite ih nešto drugo.

 • Kada sačuvate .csv datoteku, Excel će zatražiti nekoliko puta sa „da li ste sigurni da želite da ga sačuvate u .csv format?” uvek odaberite stavku da. Ako želite, datoteka se napijemo i moraćete da biste počeli ispočetka tako što ćete izvesti na listi kontakata iz izvornog sistema za e-poštu.

 • Ponovite korake da biste uvezli .csv datoteku u Outlook. Kada budete upitani kako da rukujete duplikate, uverite se da biste odabrali Zameni duplikate uvezenim stavkama.

Da biste dovršili proces uvoza, ali bez kontakti se pojavljuju u programu Outlook, uradite sledeće:

 1. Pronađite csv datoteku koju ste izvezli iz izvornog sistema za e-poštu, na primer iz Google usluge. Ako ste izvezli kontakte iz Google usluge, podrazumevano ime datoteke je contacts.csv.

 2. Koristite Excel da biste otvorili CSV datoteku koju ste izvezli iz izvornog sistema za e-poštu

 3. Proverite da li se sve informacije u CSV datoteku. Ako nema sve informacije u CSV datoteci, izvoz iz izvornog sistema za e-pošte nije uspelo. U tom slučaju:

  1. Izbrišite datoteku contacts.csv.

  2. Ponovo izvezite kontakte iz izvornog sistema za e-poštu. Ako izvozite iz Google usluge, ne zaboravite da za izvoz odaberete opciju Svi kontakti ili odgovarajuću grupu kontakata.

   Odaberite kontakte za izvoze i Outlook csv format za izvoz Google kontakata

  3. Kad izvozite kontakte, koristite Excel da biste otvorili CSV datoteke i proverite da li postoji podataka. Kada zatvorite datoteku, ponudiće vam nekoliko puta sa Excel „da li možete da li želite da sačuvate u CSV format?” uvek da odaberete da. Ako želite, datoteka će pretuku i moraćete da biste započeli novu datoteku contacts.csv.

  4. Ponovite korake da biste uvezli datoteku contacts.csv u Outlook.

Recimo da imate 800 kontakte koje želite da uvezete, ali može da uvezete samo 300 od njih. Možda postoji problem sa format za kontakt u redu 301. Pokušajte da uklonite taj red i ponovo uvezete .csv datoteke.

Kada se testira različitim scenarijima, dobio ovu poruku o grešci kada pokušate da biste uvezli .csv datoteku koja je loše oblikovan podataka. Ako dobijete ovu poruku o grešci, to može biti problem. Pokušajte brisanje .csv datoteku, ponovo izvoz podataka, a zatim je uvesti.

Ovo je poruka o grešci koju ćete dobiti ako .csv datoteka sadrži loše oblikovane podatke.

Kada se testira različitim scenarijima, dobio ovu poruku o grešci „Nije moguće da biste preuzeli podatke...” kada pokušam da biste uvezli .csv koji je prazan. Ako vidite ovu poruku o grešci, to može biti problem.

Ovo je poruka o grešci koju ćete dobiti kada je .csv datoteka prazna.

Koristite Excel da biste otvorili .csv datoteke i videli da li je podacima u njoj. Ako ne postoji, pokušajte ponovo da izvršite izvoz kontakata iz izvornog sistema za e-pošte, a zatim proverite da li postoje podaci u njoj pre nego što ste prošli kroz korake da biste uvezli datoteku u Outlook.

Postoji problem sa nalogom e-pošte i treba da pozovete usluzi e-pošte za pomoć. Na primer, recimo da imate Gmail nalog i koristite Outlook na računaru da biste uvezli kontakte. Poruka o grešci „nije moguće dovršiti operaciju zato što dobavljač usluga ne podržava” znači da nešto nije u redu sa Gmail nalog i treba da se obratite podršci Google za pomoć.

Ako koristite Outlook.com ili Hotmail.com nalog sa Outlook i dobijete ovu poruku o grešci, problem može biti da vaš nalog treba da se podese kao IMAP nalog tako da možete da uvezete kontakte na njega. Šta su to IMAP i POP?

Evo kako da konfigurišete Outlook.com nalog e-pošte da koristi IMAP:

 • Prvo, uklonite Outlook.com naloga e-pošte iz programa Outlook na radnoj površini. Na primer, ako imate više od jednog naloga e-pošte u programu Outlook 2010, možete da kliknite desnim tasterom miša na izabrane e-pošte i odaberite stavku Ukloni da biste ga uklonili iz programa Outlook na radnoj površini. Ako je to jedini naloga trenutno u programu Outlook na računaru, odaberite stavku datoteka > postavke naloga > postavke naloga > ukloni.

 • Sada ponovo dodajte Outlook.com nalog e-pošte u Outlook na računaru, ali ovog puta ćete ga podesiti kao IMAP nalog:

  1. Na vrhu programa Outlook na računaru, odaberite stavku Datoteka.

   U programu Outlook 2010 odaberite karticu „Datoteka“.

  2. Odaberite stavku Dodaj nalog.

  3. Otkucajte ime za nalog e-pošte (na primer: Josif), e-adresu (na primer: josif77@outlook.com) i lozinku koju koristite za prijavljivanje na nalog e-pošte na veb lokaciji Outlook.com ili Hotmail.com. Odaberite stavku Ručno konfiguriši postavke servera ili dodatne tipove usluga. Odaberite stavku Dalje.

   Odaberite stavku „Ručno konfiguriši postavke servera ili dodatne tipove usluga“.

  4. Odaberite stavku Internet e-pošta.

   Odaberite stavku „Internet e-pošta“.

  5. Unesite ove postavke:

   • Tip naloga: IMAP

   • Server dolazne pošte: imap-mail.outlook.com

   • :Server odlazne pošte (SMTP) smtp-mail.outlook.com.

   • Korisničko ime: pseudonim@outlook.com (ili koja god da je vaša e-adresa).

   • Lozinka: otkucajte lozinku koju koristite za prijavljivanje u e-poštu, na primer na veb lokaciji Outlook.com. (proverite pomoću programa Outlook 2013/2016) Ako imate omogućenu potvrdu identiteta iz dva koraka, preuzmite lozinku aplikacije.

   • Odaberite stavku Još postavki.

   Unesite postavke prikazane na ovoj slici.

  6. Izaberite karticu Server odlazne pošte i odaberite stavku Moj server odlazne pošte zahteva potvrdu identiteta.

   Odaberite stavku „Moj server odlazne pošte zahteva potvrdu identiteta“.

  7. Izaberite karticu Napredno, a zatim unesite ove postavke:

   • Server dolazne pošte (IMAP): 993

   • Koristi sledeći tip šifrovane veze: SSL

   • Server odlazne pošte (SMTP): 587

   • Koristi sledeći tip šifrovane veze: TLS

   Unesite napredne postavke e-pošte.

  8. Odaberite stavku U redu.

  9. Kliknite na dugme sledeće da biste testirali postavke. Napomena: Najčešći razlog za povezivanje ne radi je u kucanju u e-pošte ili lozinku. Nažalost, Outlook ne znate koji predstavlja problem, ali vam daje poruku o grešci neshvatljiv. Ako se veza ne uspe, proverite sve za tipografskih grešaka i pokušajte ponovo.

   Evo kako izgleda Outlook.com nalog e-pošte u programu Outlook 2013 ili 2016.

   Slika toga kako izgleda kada imate Outlook.com nalog u programu Outlook 2016.

Obično to znači da postoji problem u .csv datoteci koju pokušavate da uvezete. Korišćenje programa Excel da biste otvorili .csv datoteke. Oblikovanje kontakata izgleda ispravne? Možete možete da uvezete kontakte uspešno iz datoteke? Ako možete da uvezete 100 kontakte, ali ne posle toga, problem je u redu 101. Brisanje taj red, sačuvajte datoteku kao tip .csv, a zatim pokušajte ponovo uvezete csv datoteke.

Da li imate red zaglavlja. Ako ne, to je problem. Pogledajte ovu temu na Kreiranje/uređivanje .csv datoteke. Ima veze u uzorku .csv datoteku pomoću dobro zaglavlje reda.

Ja sam žao ovo se dogodilo sa vašim nalogom. Ste postavljali drugih instanci gde svi kontakti se migrira na Outlook.com. Evo kako da nabavite Microsoft Engineer da istražimo i premeštanje kontakata iz Hotmail naloga u novi Outlook.com nalog:

 1. Prijavite se na svoj Outlook.com nalog.

 2. U gornjem desnom uglu odaberite stavku ?, a zatim stavku Povratne informacije.

 3. Odaberite stavku Pošalji povratne informacije.

 4. Opišite problem, a zatim odaberite stavku Dalje.

  Primer onoga što biste mogli da napišete kako biste nas obavestili da vam nedostaju kontakti.

 5. Odaberite stavku Preskoči i pošalji poruku.

Problem se dodeljuje inženjeru koji će ga istražiti i stupiti u kontakt sa vama.

Takođe pogledajte

Uvoz kontakata na Outlook.com ili Hotmail.com nalog

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×