Rešavanje problema sa snimanjem

Da biste snimili zvuk Microsoft Lync 2010 sastanka, poziva ili konferencije, zvuk računara morate da koristite kroz Lync 2010. Ako se zvuk računara trenutno ne snima, trebalo bi da proverite uslove opisane u ovoj temi.

U ovom članku

Zašto se dolazni ili odlazni zvuk ne snima?

Zašto se odlazni zvuk ne snima?

Zašto se dolazni ili odlazni zvuk ne snima?

Ako se ne snima ni dolazni ni odlazni zvuk, to može da bude zbog sledećeg:

  • Zvučni deo razgovora ili sastanka nikad nije pokrenut. Da biste pokrenuli Lync audio, u prozoru „Razgovor“ kliknite na Poziv.

  • Zvuk je pokrenut, ali je nenamerno zaustavljen. Da biste ponovo pokrenuli Lync audio, u prozoru „Razgovor“ kliknite na Ponovo se pridruži.

  • Zvuk je pokrenut, ali je nenamerno stavljen na čekanje. Da biste ponovo pokrenuli Lync 2010 audio, u prozoru „Razgovor“ kliknite na Nastavi poziv.

  • Povezali ste se sa zvukom koristeći telefon ili uređaj koji nije povezan preko programa Lync. Na primer, možda ste upotrebili običan telefon da biste se pridružili sastanku pozivanjem ili ste se povezali sa zvukom tako što vas je Lync pozvao na običan telefon. Ni u jednom slučaju zvuk ne može da se snima.

Zašto se odlazni zvuk ne snima?

Ako se dolazni zvuk snima a odlazni ne snima, možda je odlazni zvuk privremeno isključen. U prozoru „Razgovor“ kliknite na ikonu mikrofona da biste ga ponovo uključili.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×