Rešavanje problema sa slikama i uvezenom grafikom

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ne mogu da biste rotirali sliku

Samo crteži možete rotirati ili. Ako možete da konvertujete objekat u crtež tako što ćete ga Razgrupisavanje i grupisanjem ponovo, možete da preokrenete ili rotirajte. rasterska slika ne možete da konvertujete u crtež.

  • Da biste konvertovali objekat, izaberite je, kliknite na dugme Razgrupiši u meniju Crtanje (Crtanje traka sa alatkama) i zatim izaberite grupu.

  • Ako ne možete da konvertujete objekat, otvorite ga u drugom programu za crtanje, rotirajte, a zatim ga sačuvajte. Kada ga ponovo otvorite u programu Microsoft Graph, on će biti rotiran.

Grafika neće uvesti

Možda nemate instaliran u odgovarajuću fasciklu grafički filter ili filter oštećena. Uklonite, a zatim ponovo instalirajte filter.

Automatski oblik, okvir za tekst, slike, WordArt teksta ili objekta komanda nije na meniju oblikovanje.

Automatski oblik, Okvir za tekst, sliku, WordArt tekstaili objekta komanda je dostupna samo ako izaberete crtež, okvir za tekst, uvezene grafike, efekta teksta, slike ili neki drugi objekat koji želite da oblikujete.

Ne možete da promenite boju nekih delova slike.

Pokušajte da razgrupišete sliku, a zatim koristite alatke na traci sa alatkama za Crtanje da biste promenili boje.

Nije moguće razgrupisati uvezene slike.

Na slici je na rasterska slika, što nije moguće razgrupisati i konvertovati u crtež.

Možete da promenite rastersku sliku u programu za obradu slika. Na primer – da biste preokrenuli ili rotirali rastersku sliku, je otvorite u programu kao što je Microsoft Photo Editor, Preokreni ili ga rotirate, kopirajte je, a zatim je nalepite u Microsoft Graph grafikon.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×