Rešavanje problema sa otvaranja brze beleške u programu OneNote 2016 za Windows

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


U retkih slučajevima, kada kliknete na dugme " Brze beleške " na dnu liste beležnice u programu OneNote 2016 za Windows može dovesti do beskrajne poruku „Učitavanje... Sačekajte”:


Dugme "brzo beleške" na dnu liste Beležnica


Brze beleške učitavanje poruke


Do ovog problema može doći kada kliknete na dugme " Brze beleške " na dnu liste Beležnica kada beležnice koja sadrži odeljku Brze beleške je već otvoren u programu OneNote.

Kao zaobilazno rešenje, pokušajte sa neke ili sve od sledećih:

  • Ažuriranje instalacije programa OneNote 2016 na najnoviju verziju. Da biste to uradili, izaberite stavke datoteka > nalog, a zatim kliknite na dugme Opcije ažuriranja > Ažuriraj odmah. Ponovo pokrenite program OneNote kada se ažuriranje dovrši, a zatim pokušajte ponovo pomoću dugmeta " Brze beleške ".

  • Na listi "beležnice", kliknite desnim tasterom miša na beležnicu koja sadrži odeljak Brze beleške koju pokušavate da otvorite, a zatim kliknite na dugme Zatvori beležnicu. Kada beležnicu nestaje sa liste Beležnica, ponovo kliknite na dugme Brze beleške na dnu liste Beležnica.

  • Na listi "beležnice", kliknite na dugme beležnice koja sadrži odeljku Brze beleške , a zatim kliknite na karticu odeljka Brze beleške blizu vrha prozora programa OneNote (u ovom slučaju, njima Brze beleške dugmadi na dnu liste Beležnica).


Ako ste pratili prethodne korake rešenje i još uvek imate problema, ostavite komentar „Je ove informacije korisno”? obrazac za povratne informacije da biste nas obavestili. Hvala ti!

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×