Rešavanje problema sa OneDrive aplikacije za mobilne uređaje

Rešavanje problema sa OneDrive aplikacije za mobilne uređaje

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Žao nam da imate problema sa OneDrive mobilne aplikacije. Hajde da omogućimo sredi problem.

Za sve probleme sa sinhronizacijom, deljenjem i otpremanjem u usluzi OneDrive za mobilne uređaje, proverite da li možete da se povežete sa internetom. Neke aplikacije i funkcije mogu da rade samo uz Wi-Fi, u zavisnosti od postavki uređaja ili paketa mobilnih podataka.

Pratite ove korake ako automatsko otpremanje sa kamere ne funkcioniše ili ako se otpremaju samo neke slike:

 1. Proverite Wi-Fi vezu.

 2. Ako niste povezani sa Wi-Fi mrežom, proverite da postavke usluge OneDrive za mobilne uređaje vezane za otpremanje sa kamere na ograničenim vezama nisu isključene.

 3. Onemogućite otpremanje sa kamere u postavkama aplikacije OneDrive (korake možete da pronađete u vodičima za to kako se koristi OneDrive u operativnom sistemu iOS, OneDrive za Android, ili Korišćenje usluge OneDrive na Windows Phone uređaju).

 4. Idite na OneDrive veb sajt i preimenujete fasciklu „Snimci kamere“. (Pokušajte da koristite pretragu da biste je pronašli.)

 5. Omogućite otpremanje sa kamere.

  To pokreće ponovo otpremanje svih slika snimaka kamere sa mobilnog uređaja u oblak. Proverite da li je veza jaka pre nego što izvršite ove korake.

Ako otpremanje sa kamere predugo traje i ne možete da ga podesite ni tražite fotografije, a ne dobijate poruku o grešci, to može biti zbog toga što imate previše fotografija u kameri.

Napomena: Ovo odlaganje može biti duže ako fotografije obuhvataju prepoznavanje lica i podatke o lokaciji. Otpremanje takođe može biti sporije ako vaša internet veza daje prioritet preuzimanjima u odnosu na otpremanja.

Da biste to rešili:

 1. Smanjite broj fotografija u snimcima kamere tako što ćete premestiti neke od fotografija u drugu fasciklu.

 2. U postavkama iOS fotografija i slika isključite optimizaciju prostora za skladištenje.

 3. Ostavite OneDrive pokrenut broj da biste dovršili otpremanje. Za velike količine podataka, naročito ako se takođe povežete sa iCloud, otpremanje proces može da potraje i odjavljivanje ili ponovo instalirate aplikaciju samo će uzrokovati da biste ponovo započeli proces.

Ako sinhronizacija ne radi, ako se OneDrive ne pokreće ili OneDrive pada, pokušajte ponovo da instalirate OneDrive:

 1. Otvorite stavku Postavke.

 2. Izaberite stavku Aplikacije.

 3. Dodirnite stavku Upravljanje aplikacijama.

 4. Pronađite i dodirnite stavku OneDrive.

 5. Dodirnite stavku Prinudno zaustavi, a zatim stavke Obriši podatke i Obriši keš.

 6. Kada završite, deinstalirajte aplikaciju.

 7. Ponovo instalirajte aplikaciju iz usluge Google Play.

Ako sinhronizacija ne radi, ako se OneDrive ne pokreće ili OneDrive pada, pokušajte ponovo da instalirate OneDrive:

 1. Deinstalirajte aplikaciju OneDrive tako što ćete pritisnuti i zadržati ikonu aplikacije OneDrive. Dodirnite „X“ u uglu, a zatim prihvatite poruku o potvrdi da biste ga izbrisali.

 2. Izvršavanje „umekšane poništi” tako što će držati dugmad za San/svetlu "i" Početak "istovremeno za najmanje 10 sekundi, dok ne vidite Apple logotip. Otpustite da obe dugmad kada se pojavi Apple logotip.

 3. Ponovo instalirajte aplikaciju OneDrive iz usluge App Store.

 4. Uverite se da se OneDrive ažurira tako što ćete ga omogućiti na uređaju izborom stavki Postavke > Opšte > Osvežavanje aplikacija u pozadini.

Možda će vam pomoći da omogućite usluge lokacije za OneDrive, posebno tokom sinhronizacije u pozadini. Možete da uključite ili isključite usluge lokacije ako izaberete stavke Postavke > Privatnost > Usluge lokacije.

Ako sinhronizacija ne radi, ne pokreće OneDrive ili OneDrive se otkazuje, pokušajte meke Uspostavi početne vrednosti:

 1. Dok na telefon je uključena, pritisnite i držite Smanjivanje jačine zvuka + power dugmad dok telefonu vibrira i ponovo pokreće.

Imajte na umu da bi trebalo da ne dodirnete ekran uređaja tokom procesa (čak ni kada se pojavljuje odziv „slajda do struje”).

Ako to ne pomogne, možete da isprobate i teško Uspostavi početne vrednosti.

 1. Pravljenje rezervne kopije podataka.

 2. Izvršavanje je teško poništavanje na telefonu.

Ako sinhronizacija ne radi, ne pokreće OneDrive ili OneDrive se otkazuje, pokušajte da uspostavite početne vrednosti aplikaciju:

 1. Otvorite aplikaciju i kliknite na meni OneDrive meni .

 2. Kliknite na dugme postavke OneDrive postavke .

 3. Kliknite na dugme o OneDrive.

 4. Kliknite na dugme Poništi aplikacije i potvrdite radnju.

Alternativno, sa liste "aplikacija" Idite na postavke > aplikacije > aplikacije i funkcije > OneDrive > Više opcija > Uspostavi početnu vrednost

Ako imate problema sa prve povezani sa Wi-Fi mrežom, a ne može da se poveže sa Internetom, možete da isprobate da biste rešili probleme sa Wi-Fi veze u operativnom sistemu Windows 10 Mobile.

Ako to ne pomogne, možete da isprobate i teško Uspostavi početne vrednosti.

 1. Pravljenje rezervne kopije podataka.

 2. Izvršavanje je teško poništavanje na telefonu.

Preimenujte datoteku koju otpremate.

Ime datoteke sadrži znakove koji nisu dozvoljeni. Promena njeno ime tako da ne počinje ili se završava razmakom, završava tačkom ili sadrži bilo koji od ovih znakova / \ < >: * "? |

Ova imena nisu dozvoljena za datoteke ili fascikle: AUX, PRN, NUL, CON, COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

Datoteke neće otpremite ako se ne uklapa u vaš dostupnog prostora za skladištenje OneDrive. Da biste videli koliko prostora je preostalo ili dobijete još skladišta, idite na stranicu za skladištenje.

Ime datoteke (uključujući putanju) predugačko je. Ime datoteke i putanja moraju da sadrže manje od 442 znaka. Skratite ime datoteke ili imena potfascikli u usluzi OneDrive ili izaberite potfasciklu koja je bliže fascikli najvišeg nivoa, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Datoteka je možda premeštena, preimenovana ili izbrisana pre nego što ste pokušali da je otpremite. Pronađite datoteku, a zatim pokušajte ponovo da je otpremite.

Napomena: možda ćete dobiti sledeću poruku ako ste premestili datoteku na računaru nakon automatsko otpremanje je došlo do.

Datoteka je možda otvorena u drugoj aplikaciji. Sačuvajte promene u datoteci, zatvorite aplikaciju, a zatim pokušajte ponovo da otpremite datoteku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronalaženje izgubljenih ili datoteka koje nedostaju u usluzi OneDrive
Rešavanje problema sa otpremanjem datoteka na Veb lokaciji OneDrive
više rešavanje problema prilikom nedavne OneDrive
U mobilnoj aplikaciji OneDrive, se uređaj da biste dobili pomoć ili deljenje povratnih informacija ili g et pomoći tako što ćete e-poštom OneDrive timu za podršku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×