Rešavanje problema sa Office 365 šifrovanje poruka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da li ste primili ne možete da otvorite šifrovanu poruku? Da li ste nije moguće dodati dozvole koje želite da pošaljete poruku? Izaberite problem ispod za uputstva za rešavanje problema.

Ako odgovarate na postojeću poruku pomoću okna za čitanje, nećete videti opciju da biste dodali dozvole vaša poruka. Odaberite stavku iskačuća ikonu iznad okna za čitanje ili sa desne strane okna za čitanje da biste otvorili poruku u novom prozoru. Zatim izaberite meni opcije i izaberite stavku dozvole.

Dozvole se podešava administrator Office 365. Ako ne vidite nivoa određene dozvole, obratite se administratoru.

Ako ne možete da otvorite šifrovane e-poruke, prvo proverite da li ste povezani sa Internetom. Najlakši način da to uradite je da otvorite pregledač i da se povežete sa jednom od na omiljenim Veb lokacijama.

Ako se povežete na Internet bez problema, uverite se da vidite vezu u šifrovane e-poruku koja kaže da čitanje poruka. Ako ovu vezu nije prisutno, obratite se prvobitnom pošiljaocu poruke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×