Rešavanje problema sa liste distribucije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova tema objašnjava kako da rešite probleme liste distribucije koji kojih može da dođe kada koristite Office 365.

E-poruke neće se isporučuje liste distribucije

Može biti nekoliko problema koje ovde:

  • Potrebno za 60 minuta za listu distribucije da bude u potpunosti kreirane i spremni ste za upravljanje. Proverite da li иekao odgovarajuću količinu vremena i pokušajte ponovo da pošaljete e-poruku.

  • Ponekad osobe kreirati na Office 365 grupe umesto na listi distribucije. Pogledajte listu distribucije u Office 365 centar administracije i uverite se da ste kreirali na listi distribucije.

Spoljni članovi nikakav e-poruke poslate na listu distribucije

Može biti nekoliko problema koje ovde:

  • Uverite se da ste dozvoljeno osobama izvan vaše organizacije da biste poslali e-porukama raspodele. Iz Office 365 centra administracije, pronađite listu distribucije koju želite da omogućite spoljne osobama na preklopnik na opciju na.

    Snimak ekrana: Uključivanje preklopnik da biste omogućili spoljne članove da biste poslali na dl
  • Spoljni članovi ne primate e-poruke koje se šalju na listi distribucije su član i pošiljalaca ne primaju neisporučivanju poruku o e-poštu. Pročitajte Spoljni članovi ne primate e-poštu... detaljna uputstva o tome kako da biste rešili ovaj problem.

Ja sam administrator i ne mogu da uredim liste distribucije u centru administracije

Uverite se da imate Office 365 licencu. Potreban vam je Office 365 za dozvolu pre nego što možete da uredite liste distribucije u centru administracije Office 365 .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×