Rešavanje problema sa kartici Veb lokacije u timovima

Rešavanje problema sa kartici Veb lokacije u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imate problema pri učitavanju adresu na novoj kartici Veb lokacije ? To se dešava povremeno u timovima web app zato što određene lokacije možete da sprečite same biti ugrađen u drugim lokacijama.

Lokacije neće učitati, reklamnog natpisa se pojavljuje kada govoreжi Ako lokaciji ne učitava ispravno, kliknite ovde. Samo napred i kliknite ovde za opcije.

Veb lokacija učitavanje na kartici

Na sledećoj stranici daje tri opcije za rešavanje problema:

  • Izaberite stavku Prikaz lokacije u aplikaciji za računare da biste ga otvorili u timovima aplikaciji za računare, gde treba da radite u redu.

  • Izaberite stavku Idite na Veb lokaciju da biste otvorili lokaciju na novoj kartici pregledača izvan timovima.

  • Kliknite na dugme ponovo Učitaj na ovoj kartici pokušajte ponovo.

Opcije kada nailazite na probleme prilikom učitavanja na Veb lokaciji

Da izvučete te opcije ponovo, samo kliknite na dugme ponovo Učitaj karticu Dugme ponovo Učitaj kartica u gornjem desnom uglu odmah kada znate da nema problema. Ponovno učitavanje karticu Dugme ponovo Učitaj kartica treba da pritisnete i ako se odjednom deformisanom kartica koja se koristi za rad.

Zapamtite ove probleme ne obično se pojavljuju u naša aplikacija za stone računare, pa ako često dođe do ovog problema, razmislite o tome tamo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×