Rešavanje problema sa isporukom za kôd greške 550 5.6.11 u usluzi Office 365 e-pošte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dobijate li grešku kada šaljete e-poruke može biti frustrirajuće. Ako dobijete poruku „se”, naziva izveštaj o neisporučivanju (NDR) za kôd greške 5.6.11, ova tema može pomoći da rešite problem i dobijete poruku poslatu.

simbol korisnika e-pošte

Ova poruka se dobio. Pomozi mi da popravim

Simbol administratora

Ja sam administrator. Kako da rešim?

Zašto sam dobio ovu se poruku?

Koje je ova poruka se sa kodom greške 5.6.11 zato što vaš program e-pošte dodati nevažeće znakove (golim linije feeda znakova) u poruku koju ste poslali.

Ova poruka se dobio. Pomozi mi da popravim

Ako ste poslali e-poruku i dobili ova poruka se kao odgovor, pokušajte da uradite sledeće:

 1. Koristite drugu e-poštu, onaj koji ne dodate golim red feedova na poruku, kao što je Outlook na Vebu, da biste poslali poruku.

 2. Ako originalna poruka sadrži prilog, pokušajte da pošaljete poruku bez priloga.

Ako se problem ponovo javi, slanje se poruke sa e-poštom administratora za pomoć i uputite ga na ja sam administrator. Kako da rešite ovo? odeljak ispod.

Ja sam administrator. Kako da rešim?

Postoji nekoliko načina da biste rešili ovaj problem:

 1. Uverite se da je pošiljalac isprobali gorenavedene korake.

 2. Administrator e-pošte primaoca, možda ćete moći da uradite sledeće:

  1. Promenite postavke na njihove servera e-pošte.

   Neki serveri e-pošte podržava mogućnost da omogućite ili onemogućite golim linije feeda odbijanje. Exchange Server, na primer, uključuje prijem konektor postavka BareLinefeedRejectionEnabled. Ako primalac e-pošte koristi Exchange Server, njihove administrator može Onemogući BareLinefeedRejectionEnabled postavku na serveru za prijem konektor. Potražite u članku Podešavanje ReceiveConnector za više informacija.

  2. Nadogradite njihove zastarelog servera e-pošte na noviju verziju (ili server sa alternativnu e-pošte) podržava SMTP protokola BDAT komandu.

Nadogradnja postojeće servera e-pošte primaoca na onaj koji podržava SMTP protokola BDAT komande možete da omogućite poruke sa golim red će biti primljen. Najbolji moderni serverima e-pošte podržava BDAT; Međutim, neki serveri besplatno i starije verzije e-pošte ne podržava ovu funkciju.

Više informacija

Za više informacija, pročitajte ovaj najčešća pitanja o bareline feeda e-poruke.

Obično je svaki red znakova u e-poruku završava na kraj reda iza kojeg sledi linije feeda (CR ako). Golim redu je linija feeda (ako) znak koji nije odmah prethodi znakova za kraj povratnu znak (CR). Drugim rečima, umesto linije koji se završava CR ako, koji se završava sa samo ako.

Do nedavno Office 365 uklanjaju se automatski golim linije feeda znakova iz poruke da biste je isporučen Primaoci koji koriste starije verzije servera e-pošte koji ne podržavaju Poиeжu i BDAT komandu. Podrška za BDAT zahteva e-pošte industrijske standarde upućuje u RFC 3030. U pokušaju da bolje podržavaju bezbednosne standarde, kao što su DomainKeys prepoznala pošta (DKIM), Office 365 više ne uklanja golim red iz poruke. Kao rezultat, poruke poslate na korisnike sa starije verzije servera pošte češće da se odbaci.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Srodne teme

E-pošte izveštajima o neisporučivanju u sistemu Office 365
RFC 6376 DomainKeys prepoznala pošta (DKIM) potpisi
RFC 1830 SMTP usluge oznake tipa datoteke za prenos velike i binarni Mime poruke (BDAT podrška)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×