Rešavanje problema sa isporukom za kôd greške 5.7.134 u usluzi Office 365 e-pošte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova tema će vas provesti kroz korake za šta treba da uradite ako vidite kôd greške 550 5.7.134 u izveštaju o nemogućnosti isporuke (NDR). Želite da vidite obaveštenju o Neisporučivanju kada e-poruka je odbijena zato što adresa primaoca je poštansko sanduče koja je podešena da biste odbacili porukama poslatim sa izvan svoje organizacije. Samo administrator e-pošte primaoca organizacije za to možete promeniti.

Ja sam administrator e-pošte za primaoca. Kako da dozvolim pošiljaocu da pošalje poruku na ovu e-adresu?

Postoje dva načina možete da koristite da biste dozvolili pošiljaoca da biste poslali poruku sa adresom u obaveštenju o Neisporučivanju. Evo kako.

Metod 1: Dozvoli bilo kome (unutar i izvan vaše organizacije) za slanje poruka na ovu adresu e-pošte   

 1. U okviru Exchange admin center izaberite stavke Primaoci > Poštanski sandučići.

  Find mailboxes in Exchange Admin Center to fix DSN 5.7.134
 2. Sa liste prikazanih poštanskih sandučića Izaberite primaoca, a zatim izaberite Uredi Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu Poštansko sanduče korisnika , izaberite stavku poštansko sanduče funkcije > Ograničenja isporuke poruke > Prikaži detalje.

 4. Proverite određene u polju za potvrdu za Zahtevanje koji su ovlašćeni svim pošiljaocima nije potvrđen, a zatim kliknite na dugme u redu > Sačuvaj.

  Solve DSN 5.7.134 with five steps to set message delivery restrictions

Metod 2: Kreiranje prilagođenih dozvoljenih pošiljalaca primalac   

Da biste prihvatili poruke od neke osobe izvan vaše organizacije, ali i dalje odbacuju poruke od ostalih izvan vaše organizacije, možete da kreirate prilagođene dozvoljenih pošiljalaca koji uključuje i ta osoba i svi u vašoj organizaciji. Evo kako da ga podesite.

 1. U okviru Exchange admin center izaberite stavke Primaoci > Poštanski sandučići.

  Find mailboxes in Exchange Admin Center to fix DSN 5.7.134
 2. Sa liste prikazanih poštanskih sandučića, izaberite primaoca prikazane u obaveštenju o Neisporučivanju, a zatim izaberite Uredi Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu poštansko sanduče korisnika, izaberite stavku poštansko sanduče funkcije > Ograničenja isporuke poruke > Prikaži detalje.

 4. U okviru ograničenja isporuke poruke za Zahtevanje koji su ovlašćeni svim pošiljaocimaopozovite izbor u polju za potvrdu.

 5. Izaberite stavke Prihvati poruke od > Samo pošiljalaca sa sledeće liste.

 6. Izaberite stavku Dodaj Ikona „Dodaj“ .

 7. U dijalogu Izaberite članovi izaberite članove koje želite da dodate na listu dozvoljenih pošiljalaca, a zatim kliknite na dugme Dodaj, a zatim kliknite na dugme u redu > u redu > Sačuvaj.

  Saveti: 

  • Da biste dodali osobe izvan vaše organizacije na listu dozvoljenih pošiljalaca, prvo morate da kreirate Kontakt poštu za njih. Pogledajte članak Upravljanje pošte kontakata da biste saznali kako.

  • Ako želite da koristite metod listu dozvoljenih pošiljalaca da biste dozvolili da svima u vašoj organizaciji da biste poslali ovog primaoca, možete da kreirate grupu za distribuciju (ili grupu za distribuciju dinamičke) koji sadrži sve u organizaciji. Saznajte kako u Kreiranje, uređivanje ili brisanje bezbednosne grupe u usluzi Office 365 centru administracije. Kada je kreiran, možete da dodate grupu na listu dozvoljenih pošiljalaca.

  Add an allowed sender in the Admin center to help solve DSN 5.7.136

Napomena: Dozvoljenih pošiljalaca na listi koje ima nije ista kao Exchange Online Protection bezvredne dozvoljeno ili blokiranih pošiljalaca, koju možete da upravljate iz Exchange centar administracije > Zaštita > Filtriranje bezvredne pošte.

I dalje potrebna pomoć sa kodom greške 550 5.7.134?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Takođe pogledajte

Šta su to Exchange obaveštenja o Neisporučivanju u sistemu Exchange Online i Office 365

E-pošte u Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore

DSN i NDR u lokalnom sistemu Exchange 2013 i Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×