Rešavanje problema sa isporukom za kôd greške 5.7.133 u usluzi Office 365 e-pošte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova tema će vas provesti kroz korake za šta treba da uradite ako vidite kôd greške 550 5.7.133 u izveštaju o neisporučivanju (NDR). Želite da vidite obaveštenju o Neisporučivanju kada e-poruka je odbijena zato što adresa primaoca je lista distribucije grupe koja je podešena da biste odbacili porukama poslatim sa izvan svoje organizacije. Samo administrator e-pošte za primaoca organizacije ili od vlasnika grupe možete promeniti.

Ja sam vlasnik grupe ili e-poruka administrator. Kako da dozvolim pošiljaoca da pošaljete poruku za ovu grupu?

Postoje dva načina možete da koristite da biste dozvolili pošiljaoca da biste poslali poruku adresu prikazanu u obaveštenju o Neisporučivanju. Evo kako.

Metod 1: Dozvoli bilo kome (unutar i izvan vaše organizacije) za slanje poruka na ovu grupu   

 1. U okviru Exchange admin center izaberite stavke Primaoci > grupe.

  Finding groups in the Exchange Admin Center
 2. Sa liste prikazanih grupa, izaberite ime grupe prikazane u obaveštenju o Neisporučivanju, a zatim izaberite Uredi Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu distribuciju grupe, izaberite stavku Upravljanje isporukom.

 4. Izaberite opciju pošiljaoci unutar i izvan moje organizacije, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Use the Exchange Admin Center to solve DSN 5.7.133 and allow senders

Metod 2: Kreiranje liste prilagođenih dozvoljenih pošiljalaca grupe   

Da biste prihvatili poruke od neke osobe izvan vaše organizacije, ali i dalje odbacuju poruke od ostalih izvan vaše organizacije, možete da kreirate prilagođene dozvoljenih pošiljalaca koji uključuje i ta osoba i svi u vašoj organizaciji. Evo kako da ga podesite.

 1. U okviru Exchange admin center izaberite stavke Primaoci > grupe.

  Finding groups in the Exchange Admin Center
 2. Sa liste prikazanih grupa izaberite ime grupe prikazane u obaveštenju o Neisporučivanju, a zatim izaberite Uredi Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu distribuciju grupe, idite na Upravljanje isporukomi izaberite pošiljaoci unutar i izvan moje organizacije.

 4. Izaberite stavku Dodaj Ikona „Dodaj“ .

 5. U dijalogu Izaberite članovi izaberite članove koje želite da dodate na listu dozvoljenih pošiljalaca, a zatim kliknite na dugme Dodaj, a zatim kliknite na dugme u redu > u redu > Sačuvaj.

  Saveti: 

  • Da biste dodali osobe izvan vaše organizacije na listu dozvoljenih pošiljalaca, prvo morate da kreirate Kontakt poštu za njih. Pogledajte članak Upravljanje pošte kontakata da biste saznali kako.

  • Ako želite da koristite metod listu dozvoljenih pošiljalaca da biste dozvolili da svima u vašoj organizaciji da biste poslali ovog primaoca, možete da kreirate grupu za distribuciju (ili grupu za distribuciju dinamičke) koji sadrži sve u organizaciji. Saznajte kako u Kreiranje, uređivanje ili brisanje bezbednosne grupe u usluzi Office 365 centru administracije. Kada je kreiran, možete da dodate grupu na listu dozvoljenih pošiljalaca.

  Add allowed external sender to a distribution group to help solve NDR 5.7.133

Napomena: Dozvoljenih pošiljalaca na listi koje nije na isti kao u Exchange Online Protection bezvredne pošte dozvoljeno ili liste blokiranih pošiljalaca upravljate iz druge oblasti u Exchange centar administracije.

I dalje potrebna pomoć sa kodom greške 550 5.7.133?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Takođe pogledajte

Šta su to Exchange obaveštenja o Neisporučivanju u sistemu Exchange Online i Office 365

Upravljanje poštanskih sandučića

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×