Rešavanje problema sa isporukom za kôd greške 5.7.13 ili 5.7.135 e-pošte u usluzi Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova tema će vas provesti kroz korake za šta treba da uradite ako vidite kôd greške 550 5.7.13 ili 550 5.7.135 u izveštaju o nemogućnosti isporuke (NDR). Želite da vidite obaveštenju o Neisporučivanju kada e-poruka je odbijena zato što adresa primaoca je javne fascikle koja je podešena da biste odbacili porukama poslatim sa izvan svoje organizacije. Samo administrator e-pošte primaoca organizacije za to možete promeniti.

Ja sam administrator e-pošte primaoca. Kako da dozvolim pošiljaoca da biste poslali poruku u tu javnu fasciklu?

Postoje dva načina možete da koristite da biste dozvolili pošiljaoca da biste poslali poruku u javnu fasciklu adresu prikazanu u obaveštenju o Neisporučivanju. Evo kako.

Metod 1: Dozvoli bilo kome (unutar i izvan vaše organizacije) za slanje poruka na javne fascikle   

 1. U okviru Exchange admin center izaberite stavke javne fascikle > javne fascikle .

  View public folders to help fix DSN 5.7.135
 2. Sa liste prikazanih fascikli, potvrdite izbor u javnu fasciklu prikazane u obaveštenju o Neisporučivanju, a zatim izaberite Uređivanje Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu Javne fascikle izaberite stavku postavke za protok pošte .

 4. U okviru Ograničenja isporuke poruke > Prihvati poruku, izaberite stavku svim pošiljaocima.

 5. U okviru Ograničenja isporuke poruke, opozovite izbor u polju za Zahtevanje koji su ovlašćeni svim pošiljaocima, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj > Zatvori.

  Public folder delivery restrictions to help fix DSN 5.7.135

Metod 2: Kreiranje liste prilagođenih dozvoljenih pošiljalaca za javnu fasciklu   

Da biste prihvatili poruke od neke osobe izvan vaše organizacije, ali i dalje odbacuju poruke od ostalih izvan vaše organizacije, možete da kreirate prilagođene dozvoljenih pošiljalaca koji uključuje i ta osoba i svi u vašoj organizaciji. Ovaj primer prikazuje kako da podesite dozvoljenih pošiljalaca za javnu fasciklu.

 1. U Exchange centru administracije idite na javne fascikle > javne fascikle.

  View public folders to help fix DSN 5.7.135
 2. Sa liste prikazanih javnih fascikli, potvrdite izbor u javnu fasciklu u obaveštenju o Neisporučivanju referenca, a zatim izaberite Uredi Ikona „Uredi“ .

 3. U dijalogu Javne fascikle izaberite stavku postavke za protok pošte.

 4. U okviru Ograničenja isporuke poruke, opozovite izbor u polju za potvrdu za Zahtevanje koji su ovlašćeni svim pošiljaocima.

 5. Izaberite stavke Prihvati poruke od > Samo pošiljalaca sa sledeće liste.

 6. Izaberite stavku Dodaj Ikona „Dodaj“ .

 7. U dijalogu Izaberite članovi izaberite članove koje želite da dodate na listu dozvoljenih pošiljalaca, a zatim kliknite na dugme Dodaj, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj > Zatvori.

  Saveti: 

  custom allowed sender list for a public folder to help fix DSN 5.7.135

Napomene: 

 • Na listi dozvoljenih pošiljalaca koje ima nije ista kao Exchange Online Protection bezvredne dozvoljeno ili blokiranih pošiljalaca, koju možete da upravljate iz Exchange centar administracije > Zaštita > Filtriranje bezvredne pošte.

 • Ako ste kreirali na listi dozvoljenih pošiljalaca na bilo koji od ovih metoda tako što ćete odabrati samo pošiljaocima sa sledeće liste, izbor u polju za potvrdu da biste zahtevali od koji su ovlašćeni svim pošiljaocima ne odnosi. Na listi dozvoljenih pošiljalaca zamenjuje drugih ograničenja isporuke.

I dalje potrebna pomoć sa kodom greške 550 5.7.13 ili 550 5.7.135?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Takođe pogledajte

Šta su to Exchange obaveštenja o Neisporučivanju u sistemu Exchange Online i Office 365

E-pošte u Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore

DSN i NDR u lokalnom sistemu Exchange 2013 i Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×