Rešavanje problema sa isporukom za kôd greške 5.1.8 u usluzi Office 365 e-pošte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problema slanja i primanja e-porukama može biti frustrirajuće. Ako dobijete za izveštaj o neisporučivanju (NDR), naziva se poruke, za kôd greške 550 5.1.8 ovaj članak može pomoći da reši problem i da je poslao poruku.

simbol korisnika e-pošte

Ova poruka se dobio. Pomozi mi da popravim.

Simbol administratora

Ja sam administrator e-pošte; Kako da rešim?

Zašto sam dobio ovu se poruku?

Koje je ova poruka se sa kodom greške 5.1.8 zato što vaš nalog je blokirana za slanje preveliku količinu bezvredne pošte. Obično, do ovog problema dolazi jer vaš nalog ugrožena (hakerisana) tako što ćete phishing ili malver.

Ova poruka se dobio. Pomozi mi da popravim.

Prvo morate da poništite lozinku i skeniranje uređajima za malver. Međutim, haker možda podesili druge postavke u svom poštanskom sandučetu (na primer, kreirali pravila prijemnog poštanskog sandučeta na automatsko Prosleđivanje e-poruke ili dodali dodatni poštansko sanduče delegati). Dakle, pratite dodatne korake u članku kako biste utvrdili da li je Office 365 nalog ugrožena.

I morate znati da administrator koji mislite da je vaš nalog je ugrožen. Administrator treba da deblokirate nalog pre nego što možete da šaljete poštu.

Ja sam administrator e-pošte Kako da rešim?

Slanje naloga može biti ugrožena. Šta treba da:

Više informacija

Izveštaje o neisporučivanju e-pošte u usluzi Office 365

I dalje vam je potrebna pomoć sa u 5.1.8 se poruke?

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×