Rešavanje problema priloga u programu Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

 1. Kako da promenite gde se podrazumevano čuvaju moje priloge? Prilozi se podrazumevano čuvaju u fascikli Dokumenti . Ne možete da promenite podrazumevanu lokaciju, ali možete da navedete na drugu lokaciju svaki put kada sačuvate prilog. Kliknite na strelicu padajućeg menija sa desne strane na ikonu priloga da biste otvorili meni "Prilog".

  Odaberite strelicu padajućeg menija na desnoj strani ikonu priloga da biste prikazali meni "Prilog"

  Odaberite stavku Sačuvaj kao da biste sačuvali na računaru ili prostora za skladištenje lokacije u oblaku.

 2. Kako da sačuvam prilog uređene tako da promene su priloženi originalnu e-pošte? Ako se prilog pošiljalac koristi OneDrive ili neku drugu opciju za skladištenje oblaka, sve promene koje napravite na prilog automatski se čuvaju. Ako pošiljalac nije koristite opciji skladištenja na oblaku, koristite strelicu padajućeg menija sa desne strane priloga i odaberite stavku Sačuvaj u OneDrive.

 3. Može da Isključi pregled priloga? Da. Uključivanje pregled datoteke ili isključivanje u centru za pouzdanost.

  1. U programu Outlook, izaberite stavke datoteka > Opcije > Centar za pouzdanost > Postavke centra za pouzdanost >Prilozima > Isključi pregled priloga.

  2. Da biste isključili određene prilog pregledač, kliknite na dugme priloga i dokumenata, opozovite izbor u polju za potvrdu za pored pregledača koje želite da isključite i zatim kliknite na dugme u redu.

 4. Kako da otvorite ili pregledali PDF prilozi? Ako koristite Microsoft Edge kao podrazumevani pregledač, PDF prilozi bi trebalo da se otvaraju u ivicu. Da biste ih otvorite u programu Adobe Acrobat Reader ili drugi PDF prikazivač, pogledajte članak Promena datoteke povezivanja za prilog.

 5. Kako da promenim pregledač koji se koristi prilikom otvaranja ili pregledanja priloga? Outlook koristi podrazumevani pregledač za otvaranje ili pregled mnogih tipova priloga. Da biste promenili podrazumevani pregledač, pročitajte članak Promena podrazumevanog pregledača u operativnom sistemu Windows 10.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×