Rešavanje problema otpremanja datoteka pomoću usluge OneDrive for Business

Rešavanje problema otpremanja datoteka pomoću usluge OneDrive for Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate datoteke u fasciklu OneDrive for Business , jednu ili više datoteka možda ne otpremaj za nekoliko razloga, a možete videti i crveni znak i belo „X” sâm na ikonu datoteke, ili crveno i belo „X” na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova.

Isprobajte sledeće korake za rešavanje problema sa otpremanje datoteke sa OneDrive for Business.

Pogledajte centar za radnju

Kliknite na plavi OneDrive oblaka na sistemskoj paleti i tražiti greške na kome su datoteke koju pokušavate da otpremite u centru za radnju. OneDrive predlaže kako da rešite neke greške.

Preimenovanje datoteke

OneDrive for Business ima neke nepodržane znakove, niske i drugih ograničenja. Ako pokušate da otpremite datoteke sadrže te ograničenja, preimenujte datoteku da uklonite ograničenje i pokušajte da sinhronizujete datoteke ponovo.

Pročitajte više o zabranama i ograničenjima kada sinhronizujete datoteke i fascikle.

Premestite datoteke i sinhronizovanje, a zatim ponovo premeštanje datoteka

Uklanjanje datoteka koje ne sinhronizuje iz fascikle " OneDrive " (na primer, postavite datoteku na radnoj površini). Kada potvrdili smo da su sve preostale datoteke sinhronizacije, premeštanje datoteka u fascikli OneDrive i videli da li sinhronizuje datoteku.

Uverite se da datoteka nije u upotrebi

Nije moguće sinhronizovati datoteke otvorene aplikacija (osim za Word, Excel i PowerPoint datoteke). Uverite se da nijedna aplikacija održavaju datoteku u otvorene stanju.

Možda ćete morati da zatvorite aplikaciju koja datoteka je otvorena tako što ćete. U retkih okolnostima, možda ćete morati da ponovo pokrenete računar da datoteka bude otključavati aplikaciju tako da možete da sinhronizujete.

Saznajte više

Rešavanje problema sa sinhronizacijom usluge OneDrive za Business

Šta znače OneDrive ikone?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×