Rešavanje problema: Korisnik ne vide programskih dodataka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sada kada ste postavili programski dodatak, krajnji korisnici mogu da počnete da ga koristite u svoje Office aplikacijama. Programski dodatak će se pojaviti na svim platformama koji programski dodatak podržava.

Za Word, PowerPoint i Excel 2016

Ako se programski dodatak podržava komande programski dodatak, komande se pojavljuju na traci sistema Office. U sledećem primeru, komanda će se pojaviti za osobe Graph programskog dodatka na kartici " Umetanje ". Komanda programski dodatak može da se pojavi na bilo koju karticu.

Novi programski dodatak može da se pojavljuju u bilo koju karticu, u ovom primeru je osoba grafikona na kartici "Umetanje".

Ako raspoređenih programskog dodatka ne podržava komande programskog dodatka ili ako želite da prikažete sve primenjene programski dodaci, možete da ih prikažete putem Moji programski dodaci sa kartice " Umetanje ".

Možete da vidite programskih dodataka u moji programski dodaci sa kartice "Umetanje".

U prozoru Office programski dodaci izaberite karticu Upravlja administrator na vrhu. Ako programski dodatak nije tamo, odaberite stavku Osveži u gornjem desnom uglu.

U moji programski dodaci, idite na administrator upravlja i odaberite stavku Osveži ako Vaš programski dodatak nije prisutna.

Za Outlook 2016

Na traci Početak odaberite radnju, kao što je prikazano ovde. Odaberite upravlja administrator u levoj nav.

Na početak, Odaberite radnju, kao što je prikazano ovde. Odaberite da upravlja administrator u levoj nav.

Korisnici ne mogu da vide programski dodatak? Pokušajte nešto od sledećeg:

 • Koristite kontrolor kompatibilnosti

  • Izlaze za izveštaj o statusu za svakog korisnika u vašoj organizaciji, bez obzira na to imate važeći Office licencu, ako su ispravno podešeni na Exchange serveru, a ako su spremni za centralizovane primenu. Više informacija potražite u članku Kontrolor kompatibilnosti primenu.

 • Provera zahtevi za verziju sistema Office

  • Korisnik može biti na starije, kompatibilan verziji sistema Office. Za programske dodatke za razvijanje korisnik mora da ima ProPlus Office 2016. Ovo možete pogledati za svaki član organizacije. Da biste saznali kako, pogledajte Office 365 izveštaje.

  • Alternativno, možete da vidite ovo ručno tako što ćete otići na aplikaciju, kao što su Word, a zatim odaberite stavku datoteka > nalog. U okviru Informacije o proizvodu, trebalo bi da vidite Office 365 ProPlus.

 • Provera zahtevi za Exchange

  • Microsoft Exchange skladišti isporuke programski dodatak unutar vaše organizacije zakupca. Administrator primene programske dodatke i korisnike prima te programskih dodataka mora biti na verziju Exchange servera koji podržava OAuth potvrde identiteta. Podrazumevano, posvećen VNext i Exchange sa više zakupca primenama podržava OAuth. Zastareli posvećen Exchange i hibridnu lokalne primene može da bude konfigurisan tako da podržava OAuth; Međutim, nije po podrazumevanim postavkama.

  • Proverite sa Exchange administrator u vašoj organizaciji da biste saznali koji konfiguracija je u upotrebi. Mogućnost povezivanja OAuth po korisniku mogu biti verifikovane putem Test OAuthConnectivity PowerShell cmdlet komande.

 • Proveri da li postoje ugnežđene grupe

  • Programski dodaci više neće pojavljivati korisniku ako korisnik se uklanja iz grupe koji programski dodatak je dodeljen.

  • Centralizovane primenu trenutno ne podržava ugnežđene grupe dodeljene. Podržava korisnika u najvišeg nivoa grupe ili grupe bez nadređene grupe, ali ne korisnika u ugnežđene grupe ili grupa koje imaju nadređene grupe.

  • Za više informacija pogledajte članak korisnika i grupa dodeljene.

Takođe pogledajte

Upravljanje primenom Office 365 programskih dodataka u Office 365 centru administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×