Razumevanje hashtags na lokaciji Outlook.com

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da označite reči i fraze u Outlook na vebu ili Outlook.com e-poruke i događaje iz kalendara da biste kreirali vezu između stavki. Ako planirate događaj, na primer, možete dodati #conference nije e-poruke o događaja i svih povezanih sastanaka. Ako izaberete #conference nije u e-poruku ili događaj, ćete biti prikazane sve instance nije – jednostavno na jednom mestu.

Dodavanje hashtags da u e-poruke ili pozive za sastanak

  1. U redu tema ili telo e-poruke ili kalendar događaja, otkucajte simbol #hash oznaku i ime oznake – na primer, #seminar – bez razmaka između simbol i imena.

    Savet: Kada počnete da kucate sa hash oznaku, pojavljuje se lista koji sadrži oznake koje već postoje. Sa liste izaberite oznaku ili kreirajte novi.

    Odaberite oznaku sa liste

  2. Otkucajte poruku.

  3. Kada završite sa kreiranjem e-poruku ili kalendar događaja, odaberite stavku Pošalji.

Pretražite sve stavke sa hash oznaku

Ne morate da koristite polje za pretragu da biste pronašli sve instance hash oznaku u poruke ili događaja. Outlook na vebu i Outlook.com nema pretrage za vas. Sve što treba da uradite je da izaberite hash oznaku u e-poruku ili kalendar događaja i prikazana je lista svih stavki sa tom hash oznaku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×