Razlika između ulančani komentari i beleške

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Excel za Office 365 promenjeni komentari obrada. Komentari su sada sa i omogućavaju vam da imaju razgovore sa drugim osobama o podacima. Beleške su za pravljenje beležaka ili beleške o podatke i radite kao komentare radio u starijim verzijama programa Excel.

Komentari

Ćelije sa 1,234.00 $ i uključuje ulančane komentar: „Dave Ludwig: ispravna na ovoj slici”? „Amy Smith: da proverim...” i tako dalje
Komentari imate odgovor. Kada ljudi odgovorili, možete da vidite nekoliko komentare povezane, koji prikazuje virtuelne razgovora u radnoj svesci. Ako treba da diskutujete o podataka sa drugim osobama, onda koristite komentar.

Beleške

Ćelije sa $1,234.00 i na oOlder zastarelog komentar: „Dave Ludwig: ispravna na ovoj slici”?
Beleške (ranije se naziva „komentari” u starijim verzijama programa Excel) nemaju odgovor. Beleške su samo za dodavanje beleške ili podsetnike u ćelijama. Ako ne morate da imate diskusije o podacima, onda koristite beleške.

Najčešća pitanja

Izaberite stavku Novi komentar u padajućem meniju ili na kartici " Redigovanje ". Zatim možete i druge osobe mogu da sadrže diskusije u podacima.

Novu belešku možete da kliknite na padajući meni. Ili možete da kliknete na beleške > Novu belešku na kartici Redigovanje „beleške” je novo ime za stari komentare. Nemaju odgovor.

Se na kliknuti na dugme Novi komentar, a umesto toga, izaberite stavku Nova beleška. Ta komanda je dostupna u priručnom meniju. Ili možete da kliknete na beleške > Novu belešku na kartici " Redigovanje ".

Postoje razlike između način ulančani komentari rad i način beleške rad.

Komentari

Beleške

Belom pozadinom

Žutom pozadinom

Mogućnost da biste odgovorili

Mogućnost da odgovorite

Ctrl + Enter objave komentar.

ESC koje premešta iz komentara. CTRL + Enter kreira novi red i ne objavite komentar.

Svi komentari može biti prikazano u oknu uz podatke.

Sve komentare možete biti prikazani, ali rasuta preko ćelija, a ne u oknu uz podatke.

Trenutno ne mogu da oblikujete tekst ili dodajte slike unutar ulančani komentari.

Možete da oblikujete tekst i dodavanje slika u beleške.

Trenutno ne možete da promenite veličinu ulančani komentari.

Možete da promenite veličinu beleške.

Ne možete da uklonite ili promenite ime.

Možete da uklonite ili da promenite ime.

Da biste uredili komentar, kliknite na dugme (ili zadržite pokazivač miša iznad) tekst komentara i zatim kliknite na dugme Uredi.

Da biste uredili beleške, možete da kliknite desnim tasterom miša na belešku i odaberite stavku Uređivanje belešku. Ili možete da kliknete na beleške > Uređivanje belešku na kartici " Redigovanje ".

Da biste prikazali sve komentare odjednom, kliknite Prikaži komentare na kartici " Redigovanje ". Zatim okno za komentare će se pojaviti na desnoj strani sa sve komentare i njihove odgovore.

Da biste prikazali sve beleške na jednom kliknete na beleške > Prikaži sve beleške na kartici " Redigovanje ".

Da biste izbrisali komentar, možete da kliknite desnim tasterom miša na ćeliju sa komentarom a zatim izaberite opciju Izbriši komentar ili idite na Redigovanje karticu > komentare > Brisanje.

Da biste izbrisali poruku, možete da kliknite desnim tasterom miša na ćeliju sa porukom, i odaberite opciju za Brisanje belešku ili idite na Redigovanje karticu > komentare > Brisanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×