Raspoređivanje savetnici za Office 365 uslugama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Raspoređivanje čarobnjaci za Office 365 dajte samostalno podrška za podešavanje Office 365. Samo izaberite čarobnjaka i prijavite se u Office 365. Prilikom izbora funkcija i opcija koje želite da primenite, čarobnjak pravi korak po korak podešavanja plana na koji je prilagođen vašim potrebama. Dobićete kompletan skup uputstva, video zapise, referenca članke i skripti. Čarobnjak za bilo koju od postavki vaše organizacije ili podataka neće promeniti. Umesto toga, možete izvršite željene promene, koristite čarobnjak za vas voditi. Možete koristiti ove čarobnjaci bilo kom trenutku, čak i tokom planiranja ili nakon što ste već podesili usluge, da biste saznali više o Office 365 funkcija i opcija.

Brzi početak mala preduzeća

Kreiranje, prostora za skladištenje i deljenje datoteka

Migraciju pošte

Bezbednost i identitet

Bezbednost uređaja

Komunikacije i na mreži konferencije

Poslovne aplikacije

Video zapisi za IT stručnjake

Uputstva za za korisnike

Brzi početak mala preduzeća

Office 365 za mala preduzeća

Ako imate Office plan za preduzeća i želite da se brzo, sledite ove korake za osnovne instalacioni program za e-poštu, u oblaku za skladištenje, lokacijama tima i Office aplikacije.

Kreiranje, prostora za skladištenje i deljenje datoteka

OneDrive for Business

OneDrive for Business Vodič za brzi početak

Koristite ovaj vodič da biste brzo započeli sa programom OneDrive for Business za skladištenje datoteka, deljenje i sinhronizacija.

Office 365 ProPlus

Vodič za Office ProPlus brzi početak

Ovaj vodič vas vodi kroz korake za instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru za vaše preduzeće i uključuje saveti za sve koraci sa sistemom Office.

Office 365 ProPlus primenu savetnika

Office 365 ProPlus savetnika za primenu vam pomaže da se korisnici radom na najnovije verzije sistema Office. Ovaj savetnik za vas vodi kroz korake pomaže korisnicima da instalirate Office direktno iz Office 365 portal na mreži ili da primenite Office za korisnike sa lokalne lokacije. Uključeni su uputstva za korišćenje sistema centar za konfiguraciju Menadžer (SCCM), skriptu za pokretanje smernica grupe, operativni sistem na disku sliku, ili usluge udaljene radne površine (RDS) deli aktivaciju.

SharePoint Online

Brzi početak SharePoint Online

Ovaj brzi početak vam pokazuje kako da podesite SharePoint u oblaku za upravljanje dokumentima za skladištenje i sadržaj. Ovaj osnovno podešavanje je sve što treba ako nemate veliku količinu podataka da biste migrirali ili lokalnom sistemu SharePoint Server koji želite da nastavite rad u hibridnu instalaciju.

SharePoint Online savetnika za primenu

Raspoređivanje savetnik za SharePoint Online vam pomaže da odaberete opciju primenu koji najviše odgovara vašoj organizaciji i pruža korake za podešavanje SharePoint Online funkcija u skladu sa potrebama preduzeća. Odaberite stavku iz oblaka primenu, hibridne primene ili na-lokalni-na-oblak migracije. Zatim pratite korake za podešavanje SharePoint Online funkcije kao što su skladište datoteka i deljenje spoljnim deljenjem, kolekcije lokacija, Opšte postavke, i korisnički profili i Office 365 lokacije tima

Migraciju pošte

Minimalna ili izričite hibridne

Minimalna ili izričite hibridne pomoćnik za primenu

Kada vam sve funkcije punu hibridne i koje niste podesili sinhronizacija direktorijuma ili hibridnog okruženja, preporučuje se minimalnim ili izričite hibridne primene. Ovaj pomoćnika će vam pomoći da primenite na minimalnim hibridne za migraciju i primalaca administracije bez na iznad punu hibridne, ili opciju izričite hibrid za brzo migraciju sve korisnike u Office 365.

Exchange savetnika za migraciju

Office 365 savetnika za migraciju pošte

Savetnik za migraciju pošte za Office 365 će vam pomoći da odredi najbolji način da biste premestili korisnika i poštanskih sandučića u Office 365. Preporuke su zasnovani na trenutni sistem e-pošte, broj korisnika i poštanske sandučiće koje želite da migrirate i za upravljanje korisnicima i korisnički pristup.

Exchange migraciju po fazama

Exchange pomoćnik za migraciju po fazama

Exchange pomoćnik za migraciju po fazama vam pomaže da Migriranje poštanskih sandučića u Office 365 u fazama preko nekoliko nedelja ili meseci. Exchange migraciju po fazama se preporučuje kada je na postojeću e-pošte sistem Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 i želite da premestite korisničke naloge i poštansko sanduče sadržaj Office 365 u fazama tokom vremena.

Exchange potpunu migraciju

Exchange pomoćnik za potpunu migraciju

Exchange pomoćnik za potpunu migraciju pruža uputstva korak po korak za Migriranje svih poštanskih sandučića da Office 365 u isto vreme. Koristite ovaj tip migracije ako imate manje od 2000 poštanskih sandučića koje želite da premestite sve odjednom i koristite Exchange 2003, Exchange 2007, Exchange 2010 ili Exchange 2013.

Hibrdini Exchange

Pomoćnik za hibridnu Exchange 2016

Exchange 2013 hibridnim pomoćnika

Pomoćnik za hibridnu Exchange 2010

Exchange hibridne pomoćnika vam pomoći da podesite Exchange hibridno okruženje. U hibridnom okruženju, možete da održite mešavinu korisnika lokalne i Office 365 poštanskih sandučića, prilikom upravljanja svi Poštanski sandučići iz lokalnog servera. Ovih čarobnjaka uključuje korake za Exchange hibridne migracije, pravljenje poštanskih sandučića Office 365 i podešavanje sinhronizacije direktorijuma između Office 365 i lokalnog okruženja.

Migracija gmail

Pomoćnik za gmail poštansko sanduče migracije

Korišćenje pomoćnika za Gmail poštansko sanduče migracije za Migriranje Gmail poštanskih sandučića u Office 365. Možete da premestite Gmail poštanskih sandučića Office 365 koristeći Internet poruku Access Protocol (IMAP) migraciju korake navedene u čarobnjaku. Kada vršite migraciju Gmail poštansko sanduče korisnika u Office 365, e-poruke se migriraju, ali nisu kontakte i stavke kalendara. Čarobnjak pruža dodatne korake koji su potrebni za uvoz Gmail kontakte i stavke Google kalendara u Office 365.

Gmail kontakte i pomoćnik za kalendar

Gmail kontakte i kalendar pomoćnika daje uputstva korak po korak za migraciju Gmail kontakte i stavke Google kalendara u Office 365. Kada vršite migraciju Gmail poštansko sanduče korisnika u Office 365, e-poruke se migriraju, ali nisu kontakte i stavke kalendara. Čarobnjak obezbeđuje korake za uvoz Gmail kontakte i stavke Google kalendara u Office 365.

IMAP migracija

Pomoćnik za migraciju IMAP poštanskog sandučeta

Pomoćnik za migraciju poštansko sanduče na IMAP pruža detaljna uputstva za Migriranje poštanskih sandučića Internet poruku Access Protocol (IMAP) u Office 365 ako trenutni sistem e-pošte podržava IMAP. Kontakte i stavke kalendara se ne migriraju tokom IMAP migracije pošta, ali čarobnjak uključuje dodatni koraci će vam pomoći da uvezete kontakte i kalendare u Office 365.

Bezbednost i identitet

Savetnika za Azure Active Directory povezivanje (AAD poveže)

Azure AD Connect savetnika

U sistemu Office 365 integracija direktorijum odnosi sinhronizacije informacija o korisničkim nalozima između lokalnog direktorijuma usluge (Active Directory) i Office 365 usluge direktorijuma (Azure Active Directory). Ovaj vodič vam pokazuje kako da dodate informacije o korisničkom nalogu za Office 365 bez ručno kreiranja svakog korisnika. Takođe možete prikazuje kako da konfigurišete lozinku hash sinhronizacije ili direktni potvrde identiteta, tako da korisnici mogu da se prijavim u e-poštu i domen koristeći istu lozinku. Ako odaberete da biste podesili spoljnim prijaviti se sa AD FS, ovaj vodič vam pruža korake za primenu AD FS na novi server ili farmu postojeće Windows Server 2012 R2. AAD povezivanje zamenjuje starije verzije alatke za integraciju identiteta, kao što su DirSync i Azure AD sinhronizacije, i prevashodno se koristi za dodavanje korisnika i drugih podataka u Azure Active Directory za Office 365.

Azure

Vodič za podešavanje Azure AD Basic

Pomoću osnovnih izdanje Azure Active Directory, dobijate funkcije kao što su upravljanje pristupa na osnovu grupa, samouslužno poništavanje lozinke za oblak aplikacije i Azure Active Directory proxy server aplikacija za objavljivanje na lokalni web aplikacije.

Vodič za podešavanje Azure AD Premium

Vodič za podešavanje Azure AD Premium vam pomaže da Omogućavanje funkcija za Azure Active Directory Premium (Azure AD Premium ili AADP), koja obezbeđuje mogućnosti upravljanja identitet kao višestruke potvrde identiteta jedinstveno prijavljivanje (SSO), registracija uređaja, samouslužno lozinku i upravljanje grupe, bezbednosne nadgledanje i još mnogo toga.

Čarobnjak za primenu zaštitu Azure informacija

Pomoćnik za primenu Azure zaštiti informacija vam pomaže da konfigurišete uslugu information rights management (IRM) tako da možete da zaštitite osetljive informacije u vašoj organizaciji od neovlašćenog pristupa.

Potvrda domena

Verifikacija domena u usluzi Office 365

Prilagodite Office 365 tako što ćete dodati sopstveno ime domena (poznat i kao ime Veb lokacije).

Bezbednost uređaja

Microsoft Intune

Microsoft Intune savetnika za primenu

Microsoft Intune primenu savetnika pomaže Intune podesite tako da možete dati zaposlene pristup poslovne aplikacije, podataka i resurse iz bilo na gotovo svakom uređaju. Podešavanje Intune pruža mobilne bezbednosti uređaja zaštitu i doprinosi zaštiti poslovne informacije. Intune obezbeđuje sledeće prednosti kroz upravljanje mobilnim uređajima (MDM) ili mobilne aplikacije za upravljanje (mama) bez registracije.

Komunikacije i na mreži konferencije

Microsoft Teams

Timovima savetnika za primenu

Microsoft Teams je na saradnja zasnovana na ćaskanje u usluzi Office 365 koja pruža timskih radnih prostora za razgovore, pozivi, sastanci i privatne poruke. Raspoređivanje savetnika za timovima vam pomaže da podesite i konfigurišete optimalno iskustvo timovima sa Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business i Office 365 grupama. Sadrži informacije o konfiguraciji zakupca postavke, timovima i kanala za projekte, pozivi i sastanci, razmene poruka, kartice za brz pristup aplikacijama, informativna robota i konektora usluga trećih lica.

Skype za posao

Skype za posao Vodič za brzi početak

Počnite sa radom sa Skype za posao za razmenu trenutnih poruka (IM), prisutnost, sastanke na mreži i deljenje ekrana. Ako vam nisu potrebni napredne funkcije, ovaj osnovno podešavanje je samo treba.

Skype za posao savetnika za primenu

Skype za posao savetnika za primenu pomaže vam da počnete sa radom sa Skype za posao Online. Čarobnjak vam pokazuje kako da podesite Skype za posao funkcije, kao što je Razmena trenutnih poruka (IM), sastanke na mreži, video konferencije, javne zamenio telefonske mreže PSTN konferencije, oblak privatni brend exchange (PBX) i emitovanja Skype sastanka. Koraci su uključene za podešavanje hibridnog okruženja, gde se povežete Skype za posao Online sa lokalnom Skype za posao primenu.

Yammer

Uvod u Yammer: vaše poslovne društvene mreže

Ovaj Vodič za brzi početak vam pokazuje kako da biste uspešno pokret Yammer u vašoj organizaciji. Ako nemate postojeće mreže Yammer za konsolidovanje ili migraciju, ovaj osnovno podešavanje je samo treba.

Vodič za podešavanje usluge Yammer Enterprise

Raspoređivanje savetnik za Yammer Enterprise vam pomaže da se vaša organizacija radom sa Yammer Enterprise. Da sadrži uputstva za povezivanje postojeće mreže Yammer možda ćete morati da Office 365ili Podešavanje novi domen Yammer. Ako imate više Yammer mreža, objašnjeno je kako da konsolidujete Yammer mreža u jedne mreže Yammer Enterprise.

Poslovne aplikacije

Vodič za podešavanje Microsoft StaffHub

Microsoft StaffHub je zasnovano na oblaku platformu koja radi svim svojim uređajima. Omogućava firstline radnici (zaposlene sa uloge koje ne zahtevaju računara) i njihove Menadžera za upravljanje shift rasporede, komunikaciju sa svojim timovima i deljenje sadržaja.

Video zapisi za IT stručnjake

Office 365 ProPlus

Kliknite na dugme Klikni i Pokreni i Office 365 ProPlus

Pregled sistema Office 365 ProPlus

Telemetrije i Office 365 ProPlus

OneDrive for Business

OneDrive for Business integrisana prednost

Skype za posao

Skype za posao ovlašćenja brzi početak

Centar administracije

Kreiranje korisnika u centru administracije

DNS zapise i centra administracije

Verifikacija domena u centru administracije

Uputstva za za korisnike

Pogledajte uputstva za korisnicima sistema Office 365 za brz i uputstvima uputstva o stvari kao što su instalacije sistema Office 365 aplikacija na mobilnim uređajima ili sinhronizovanje datoteka u OneDrive for Business.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×