Radnja makroa RunMenuCommand

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite radnju makroa RunMenuCommand u Access bazama podataka radne površine da biste pokrenuli ugrađenu Pristup komandu.

Napomena: Početak u programu Access 2010, makroa RunCommand je preimenovana u RunMenuCommand. Argument za ovu radnju makroa ostaje nepromenjeno.

Postavka

Radnja RunMenuCommand ima sledeći argument radnje.

Argument radnje

Opis

Komanda

Ime komande koju želite da pokrenete. Polje Komanda prikazuje dostupne ugrađene komande u programu Access, po abecednom redosledu. Ovo je obavezan argument.

Napomene

RunMenuCommand radnju možete da koristite da biste pokrenuli komandu programa Access sa prilagođene traka sa menijima, opšta traka sa menijima, prilagođenog priručnog menija ili opšti priručni meni.

Možete da koristite RunMenuCommand radnju u makrou sa uslovnim izrazima za pokretanje komande u zavisnosti od određenih uslova.

Kada konvertujete Access bazu podataka iz prethodne verzije programa Access, neke komande možda neće biti dostupna. Komande možda preimenovane, premeštene u drugi meni ili možda više neće biti dostupne u programu Access. Nije moguće konvertovati DoMenuItem radnje za takve komande RunMenuCommand radnje. Kada otvorite makro, Access će prikazati RunMenuCommand radnje sa prazan argument komande za takve komande. Morate da uredite makro i Unesite važeći argument komande ili brisanje RunMenuCommand radnje.

Da biste pokrenuli radnju RunMenuCommand u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod RunCommand objekta aplikacija . (Ovo je jednaka RunCommand metod objekta DoCmd .)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×