Radnja makroa RestoreWindow

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite radnju makroa RestoreWindow u Access bazama podataka za računare da biste vratili uvećani ili umanjeni prozor na prethodnu veličinu.

Napomena: Početak u programu Access 2010, vraćanje u prethodno stanje makro je preimenovana u RestoreWindow.

Napomena: Radnja makroa nije moguće primeniti kôd windows u programu Visual Basic Editor. Informacije o tome kako da utiče na kôd operativnog sistema windows, pogledajte temu svojstvo status prozora pretraživača .

Postavka

Radnja makroa RestoreWindow nema argumente.

Napomene

Radnja makroa radi na izabrani objekat. Ako je objekat bio umanjen, možete da najpre je izaberite tako što ćete koristiti radnju makroa " SelectObject " i vratili ga na prethodnu veličinu tako što ćete koristiti radnju makroa RestoreWindow .

Možete da koristite radnju makroa MoveAndSizeWindow da biste premestili ili promenili veličinu prozora koji ste vratili.

Radnja makroa RestoreWindow ima isti efekat kao kada kliknete na dugme " Vraćanje u prethodno stanje " u gornjem desnom uglu prozora ili izabrati komandu vratite u prethodno stanje na meni Kontrola za prozor.

Da biste pokrenuli radnju RestoreWindow u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod Vraćanje u prethodno stanje objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×