Radnja makroa MaximizeWindow

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako Pristup je konfigurisan da koristi preklopne prozore umesto dokumenata sa karticama, možete da koristite radnju makroa MaximizeWindow da biste povećali aktivni prozor tako da ispuni prozora programa Access. Ova radnja će vam dozvoliti da vidite koliko objekta u aktivnom prozoru moguće.

Napomena: Ovu radnju nije moguće primeniti na prozore koda u programu Visual Basic Editor. Informacije o tome kako da izmenite prozore koda potražite u temi Svojstvo WindowState.

Napomena: Početak u programu Access 2010, radnju makroa "Maximize" je preimenovana u MaximizeWindow.

Napomena: Radnja makroa "MaximizeWindow" nije dostupna u Access Veb aplikacije.

Postavka

Radnja makroa MaximizeWindow nema argumente.

Napomene

Ova radnja ima isti efekat kao što ćete kliknuti na dugme Uvećaj u gornjem desnom uglu prozora ili kliknuti na dugme Uvećaj na meni Kontrola za prozor.

Možete da koristite radnju makroa Vraćanje u prethodno stanje da biste vratili uvećani prozor na prethodnu veličinu.

Saveti

  • Možda ćete morati da koristite radnju makroa " SelectObject " Ako prozor koji želite da uvećate nije aktivni prozor.

  • Kada uvećate prozor u programu Access, svih ostalih prozora su takođe uvećan kada ih otvorite ili pređete na njih. Međutim, iskačući obrasci nisu uvećana. Ako želite obrazac da biste zadržali njegovu veličinu kada su uvećan ostalih prozora, postavite svojstvo iskačućegda.

Da biste pokrenuli radnju makroa MaximizeWindow u programu Visual Basic for Applications modulu, koristite metod objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×