Radnja makroa „StopAllMacros“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Radnja makroa " StopAllMacros " možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste zaustavili sve makroe koji su trenutno pokrenuti.

Postavka

Radnja makroa " StopAllMacros " Nema argumente.

Napomene

Ova radnja se najčešće koristi kada se zbog greške je potrebno da biste zaustavili sve makroe. Možete da koristite izraz uslovne naredbe u red radnje na makro koji sadrži ovu radnju. Kada izraz ima vrednost True (– 1), Pristup zaustavlja sve makroe.

Na primer, možda ćete morati makro koji prikazuje okvir za poruku kao jedna od broja složene radnje, uključujući i izvršavanje drugih makroa. Ako korisnik klikne na dugme Otkaži u ovom polju za poruku, Radnja makroa " StopAllMacros " možete zaustaviti sve makroe koji su pokrenuti.

Ako makro ima koristila Eho ili SetWarnings radnje za eho ili prikaz sistemskih poruka, radnju makroa " StopAllMacros " automatski uključuje ih nazad.

Ova radnja nije dostupna u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×