Radnja makroa „SingleStep“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Radnja makroa " SingleStep " možete da koristite u Access bazama podataka za računare da biste pauzirali izvršenje makroa i otvorili dijalog Makro u jednom koraku .

Postavka

Radnja makroa " SingleStep " Nema argumente.

Napomene

  • Korišćenje SingleStep radnje za rešavanje problema makro koji ne radi ispravno. Možete da dodate radnju SingleStep makrou pre nego što radnju koju sumnjate da je možda uzrok problema. Radnja pauzira makro i otvara se dijalog Makro u jednom koraku . Ovaj dijalog prikazuje informacije o tekućoj radnji makroa, kao što su ime makroa koji su navedeni uslove, ime radnje, argumenti i broj greške, ako je primenljivo. U dijalogu kliknite na dugme korak da biste prešli na sledeću radnju makroa, Zaustavi sve makroe da biste zaustavili trenutni makro i koje koriste makroe ili Nastavi da biste zaustavili korak po korak i nastavite normalno izvršavanje makroa.

  • Radnja SingleStep ima sličan efekat kliku U jednom koraku u grupi Alatke na kartici " Dizajn " u prozoru makroa. Razlika između ovo i pokrenuli radnju SingleStep je da tako što ćete pokrenuti radnju, možete da postavite radnje u makro tačno tamo gde želite da započne. Na taj način ne morate da prođete kroz sve prethodne radnje da biste došli do onu koju želite da ispitate. Sa druge strane, kada izaberete stavku U jednom koraku u prozoru makroa, morate da to uradite pre nego što pokrenete makro. U tom slučaju, korak po korak započinje na prvoj radnji u makrou.

Napomena: Ako ste koracima do kraja makroa bez kliknuti na dugme Nastavi, jedan korak po korak će važiti i kada se makro završi. Svaki sledeći makro pokrenete počeće u jednom koraku režimu. Da biste isključili korak po korak, kliknite na dugme Nastavi u dijalogu Makro u jednom koraku ili, dok je makro otvoren u prikazu dizajna, na kartici Dizajn , u grupi Alatke kliknite na Korak po korak tako da se više ne izabere.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×