Radnja makroa „SetWarnings“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Radnja makroa " SetWarnings " možete koristiti da biste uključili sistemske poruke ili isključivanje u Access bazama podataka za računare.

Napomena: Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Postavka

Radnja makroa " SetWarnings " ima sledeći argument.

Argument radnje

Opis

Upozorenja na

Navodi da li se sistemske poruke prikazuju. Izaberite stavku da (da uključite sistemske poruke) ili ne (da biste isključili sistemske poruke) u Upozorenja na polju u odeljku Argumenata radnje makroa prozora za dizajn. Podrazumevana vrednost je bez.

Napomene

Možete da koristite ovu radnju da biste sprečili modalni upozorenja i okviri za poruke da zaustavite makro. Međutim, poruke o grešci se uvek prikazuju. Pored toga, Pristup prikazuje sve dijaloge koji zahtevaju samo klik na dugme (kao što su u redu, otkažete, daili ne) – na primer, bilo koji dijalog koji zahteva da unesete tekst ili izaberite neku od opcija.

Izvođenje ove radnje sa postavljeno na ne argumentom Upozorenja na ima isti efekat kao i pritisnite taster ENTER svaki put kada se prikazuje upozorenje ili okvir za poruke. Obično, na dugme u redu ili da je izabran kao odgovor na upozorenje ili poruku.

Kada se makro dovrši, Access automatski uključuje prikaz sistemskih poruka nazad.

Često ćete koristiti ovu radnju sa Eho radnju makroa koja skriva rezultate makroa dok se završi. Radnja makroa " SetWarnings " možete koristiti da biste sakrili upozorenja i okvira sa porukama.

Iako Radnja makroa " SetWarnings " pojednostavljuje interakciju sa makroima, morate biti pažljivi isključiti sistemske poruke. U nekim slučajevima ne želite da nastavite makroa ako se prikaže poruka upozorenja. Ako niste sasvim sigurni u ishod svih radnji makroa, izbegavajte korišćenje ove radnje.

Da biste pokrenuli radnju SetWarnings u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod SetWarnings objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×