Radnja makroa „OpenDiagram“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Access projekat (* .adp), možete da koristite radnju makroa " OpenDiagram " da biste otvorili dijagram baze podataka u prikaz „Dizajn“.

Napomena: Ova radnja neće biti dozvoljeno ako baza podataka nije pouzdani.

Napomena: Access 2010 je poslednju verziju koja podržava Access projekti sa podacima.

Postavka

Radnja makroa " OpenDiagram " ima sledeći argument.

Argument radnje

Opis

Ime dijagrama

Ime dijagram baze podataka da biste otvorili. Polje Ime dijagram u odeljku Argumenata radnje makroa prozora za dizajn prikazuje sve dijagrame baze podataka u trenutnoj bazi podataka. Ovo je neophodno.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju OpenDiagram u baza podataka biblioteke, Pristup prvo traži dijagram sa ovim imenom u biblioteci baze podataka, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

Napomene

Ova radnja je slična dvaput kliknite na dijagram baze podataka u oknu za navigaciju ili kliknuti desnim tasterom miša na dijagram baze podataka u oknu za navigaciju, a zatim izabrati stavku Prikaz dizajna.

Savet

Dijagram baze podataka možete da prevučete iz okna za navigaciju u prozoru dizajna makroa. To će automatski kreirati OpenDiagram radnju koja otvara dijagram baze podataka u prikazu dizajna.

Da biste pokrenuli radnju makroa " OpenDiagram " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod OpenDiagram objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×