Radnja makroa „OpenDataAccessPage“

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Radnja makroa " OpenDataAccessPage " možete da koristite da biste otvorili stranica za pristup podacima u prikaz „Stranica“ ili prikaz „Dizajn“.

Napomena: Access 2007 je poslednju verziju koja podržava otvaranje podatke pristup stranicama.

Napomena: Ova radnja nije dozvoljena ako baza podataka nije pouzdana.

Postavka

Radnja makroa " OpenDataAccessPage " ima sledeće argumente.

Argument radnje

Opis

Ime stranice za pristup podacima

Ime stranice da biste otvorili. Polje Ime stranice Access podataka u odeljku Argumenata radnje okna "Izrada makroa" prikazuje sve stranice u trenutnoj bazi podataka. Ovo je obavezan argument.

Ako pokrenete makro koji sadrži radnju makroa " OpenDataAccessPage " u baza podataka biblioteke, Microsoft Office Access 2007 prvo traži stranicu sa ovim imenom u biblioteci baze podataka, a zatim u trenutnoj bazi podataka.

View

Prikaz u kojem će se otvoriti stranica za pristup podacima. Kliknite na dugme Potraži ili Dizajn u okviru Prikaz . Podrazumevana vrednost je Potraži.

Napomene

Ova radnja je slična dvostrukim stranica za pristup podacima u oknu za navigaciju ili kliknuti desnim tasterom miša stranica za pristup podacima u oknu za navigaciju, a zatim izabrati stavku Prikaz dizajna.

Da biste pokrenuli radnju makroa " OpenDataAccessPage " u programu Visual Basic for Applications (VBA) modula, koristite metod objekta DoCmd .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×