Rad sa više Exchange i SharePoint kalendara u jednom SharePoint kalendaru

Rad sa više Exchange i SharePoint kalendara u jednom SharePoint kalendaru

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako koristite SharePoint kalendara na lokaciji, možete da preklopite Exchange kalendara na njega da biste kreirali prikaz kombinovane kalendara. Alternativno, možete da rad drugog SharePoint kalendaru dokle god su oba SharePoint kalendara u iste kolekcije lokacija. U svim, možete da dodate najviše četiri Exchange ili SharePoint kalendara.

Ovo vam omogućava da vidite kombinovane planove. Na primer, kada prekriveni prikaz kalendara Exchange u kalendar grupe SharePoint možete da vidite svoj raspored i grupni raspored u isto vreme. To može biti koristan za izbor vremena za tim događaja ili planiranje vremena da biste predstavili obuku.

SharePoint Online nudi moderni utisak pri radu sa Office 365 grupnim kalendarima. Više informacija potražite u članku Korišćenje Veb segment za kalendar grupe.

Želim da izvršim sledeću radnju

Sledeća procedura opisuje kako da rad jednog SharePoint kalendaru na drugi SharePoint kalendar. Nakon što ste Prekrivanje kalendara, možete da koristite ovaj kalendar da biste kreirali prikaz specijalno kalendara.

Da biste prekrili SharePoint kalendar sa drugom SharePoint kalendar, sledite ove korake:

 1. U SharePoint kalendaru, odaberite karticu kalendar , a zatim izaberite Prekrivanje kalendara.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 2. Na stranici postavke Prekrivanje kalendara, odaberite Novi kalendar.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 3. U odeljku ime i tip otkucajte Ime kalendara , a zatim izaberite SharePoint.

  Prekrivanje kalendara Kreirajte dijalog kalendara.
 4. U odeljku Postavke Prekrivanje kalendara , otkucajte Opis za kalendar (opcionalno) i promena boja teme za kalendar (opcionalno).

  Savet: Izbor različitih boja za različitim kalendarima vam olakšava da biste razlikovali kalendar koji je događaj.

 5. Otkucajte URL adresu Veb lokacije SharePoint koja kalendar je u, kao što su https://contoso.com/TWGroupWorkSite/calendar, a zatim izaberite rešili. Ako je kalendar na istoj lokaciji kao kalendara grupe, Veb URL adresa će već biti popunjeno precizno.

  Važno: SharePoint kalendar koji želite da biste prekrili moraju da budu u istom kolekcije lokacija kao kalendara grupe.

 6. Kliknite na strelicu padajuće liste , a zatim izaberite kalendar koji želite da dodate u kalendar.

 7. Izaberite prikaz koji želite da koristite iz Prikaza liste opcija.

 8. Ako želite prekriveni SharePoint kalendar da uvek prikazuje u kalendaru grupe SharePoint , izaberite stavku Uvek Prikaži. Kada Uvek Prikaži nije izabrana, moći ćete da biste uključili različite preklapanje kalendare i isključivanje sa stranice. Ako je potvrđen, preklapanje kalendar uvek pojaviće se na stranici u kalendaru.

 9. Kliknite na dugme u redu da biste prihvatili preklapanje specifikaciju, a zatim kliknite na dugme u redu da biste dovršili proces.

  Kalendar Overaly dugme na traci

Sledeća procedura opisuje kako da prekrivenom kalendar na Exchange na SharePoint kalendara za SharePoint kalendar. Nakon što ste Prekrivanje kalendara, možete da koristite ovaj kalendar da biste kreirali prikaz specijalno kalendara.

Važno: Možete samo da prekrivenom Exchange kalendara. To jest, Prekrivanje kalendara Exchange radi sa nalogom akreditive korisnika koji je trenutni prijavljeni. SharePoint koristi informacije o nalogu trenutnog korisnika za preuzimanje podataka iz kalendara iz Exchange Veb usluge.

Da biste prekrili kalendar na Exchange , sledite ove korake:

 1. U SharePoint kalendaru, na traci, na kartici kalendara, izaberite stavku Prekrivanje kalendara.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 2. Na stranici postavke Prekrivanje kalendara, izaberite stavku Novi kalendar.

  Kalendar Overaly dugme na traci
 3. U odeljku ime i tip otkucajte Ime kalendara i izaberite Exchange.

  Prekrivanje kalendara Kreirajte dijalog kalendara.
 4. U odeljku Postavke Prekrivanje kalendara , otkucajte Opis za kalendar (opcionalno) i promenite podrazumevane boje teme za kalendar (opcionalno).

  Screenshot of the Calendar Overlay dialog box in SharePoint. The dialog box shows the Calendar name, calendar type (Exchange), and gives the URLs for Outlook Web Access and Exchange Web Access.

 5. Izaberite stavku Pronalaženje da biste automatski popunili Veb adrese za Outlook Web Access URL adresa i Exchange URL Veb usluge. Ako pronađete ne funkcioniše u okruženju, otkucajte URL adrese ručno.

 6. Ako želite da ovaj Exchange kalendar uvek pojavi sa SharePoint grupe kalendara, izaberite stavku Uvek Prikaži. Kada Uvek Prikaži nije izabrana, moći ćete da biste uključili prekriva uključili i isključili sa stranice. Ako je potvrđen, preklapanje kalendar uvek pojaviće se na stranici u kalendaru.

 7. Kliknite na dugme u redu , a zatim ponovo kliknite na dugme u redu .

Takođe pogledajte: SharePoint i Exchange kalendara zajedno

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×