Rad sa makroima u programu Excel Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Iako ne možete da radite sa makroima u Excel Online, možete da otvorite radnu svesku koja sadrži makroe – ali nećete moći da vidite makroi. Možete da uređujete radnih listova i sačuvate radnu svesku koja sadrži makroe u Excel Online. Makroi će ostati u radnoj svesci i otvorite radnu svesku u programu Excel za računare za prikazivanje i uređivanje makroi.

Da biste uredili makro:

Ako imate Excel aplikaciju za računare, možete da je koristite za rad sa makroima. Iznad trake kliknite na dugme Uredi u programu Excel i pratite korake za Kreiranje, pokrenete, uređivanje ili brisanje makroa.

Dugme za uređivanje u programu Excel

Da biste izbrisali makro:

Ako otvorite radnu svesku koja sadrži makroe, nećete videti sve poruke od Excel Online. Ako znate da je radna sveska sadrži makroe, a vi treba da biste ih uklonili, morate ovo uraditi u programu Excel za računare. Pratite korake za Kreiranje, pokrenete, uređivanje ili brisanje makroa.

Da li ste znali?

Ako nemate pretplatu na Office 365 ili najnovija verzija programa Excel, pokušajte da ga odmah besplatno:

Isprobajte Office 365 ili najnoviju verziju programa Excel
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×