Prvi koraci uz program probni Office 365 podučavanje kod kuće

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoje 4 koraka da biste počeli da koristite program probni Office 365 podučavanje kod kuće. Svi koraci su opisane u ovom članku:

 1. Primena za Office 365 podučavanje kod kuće pilot program

 2. Podešavanje usluge Office 365 podučavanje kod kuće zakupcu

 3. Kreiranje naloga za svakog studenta i nastavnika u vaš podučavanje kod kuće

 4. Sve je spremno! Prijavite se da biste počeli da koristite Office 365 aplikacija: Word, PowerPoint, OneNote, Sway i još mnogo toga

Primena za Office 365 podučavanje kod kuće pilot program

Da biste se upisali, posetite Veb lokaciju podučavanje kod kuće. Izaberite stavku ručno upišete ili prijavite sa ID-HSLDA. Ako odaberete da ručno prijavljivanja, otvoriće se e-pošte koji će recite nam vas zanima. Popunite informacije, a zatim pošaljite e-poruku. Ako vaš podučavanje kod kuće ispunjava uslove (i mesta u pilot program), ćemo vam poslati e-poruku sa vezom za podešavanje usluge Office 365 podučavanje kod kuće pilot program.

Podešavanje usluge Office 365 podučavanje kod kuće zakupcu

Kada ste primili u pilot program, moraćete da podesite Office 365 zakupac. Zakupac je vaš podučavanje kod kuće privatne prostor na Office 365, sa postavke koje se primenjuju se samo na vaše podučavanje kod kuće, bez obzira na to šta drugi rade homeschools.

Ako ste se prijavili sa ID-HSLDA, pratite korake. Kreiraćete na specijalno Office 365 e-adresu, nezavisno od vaše običan e-pošte koji ćete koristiti za prijavljivanje, koristite i upravljanje Office 365 naloga i aplikacije za vaše podučavanje kod kuće.

Ako ste se upisali ručno, kliknite na vezu, hvala dobrodošlice e-poštom. Zatim ćete koji vas vodi kroz ove korake:

 1. Unesite korisničko ime za sebe u razmak pre na @i ime za vaš podučavanje kod kuće posle na @.

 2. Unesite lozinku, a zatim unesete istu lozinku ponovo da biste je potvrdili.

 3. Izaberite stavku Kreiraj moj nalog.

 4. Idite na stranicu pod nazivom „Verifikuj ispunjavanje uslova za Microsoft Office 365 Education”. Trebalo bi da preskočite ovaj stranica; nije napravljen za ovaj program, a trebalo bi da ga preskočite. Odaberite da li ćete proveriti kasnije, a zatim odaberite da na iskačuće poruku.

  Savet: U budućnosti poseta, možda ćete ponekad dobijate podsetnike u centru administracije da biste potvrdili prihvatljivosti. U sklopu programa pilot podučavanje kod kuće, možete da zanemarite te iskačuće prozore.

 5. U centru administracije će se otvoriti, što je kojoj ćete kreirati naloge za svakog studenta i nastavnika.

Kreirajte nalog za svakog studenta i nastavnika

Svakog studenta i nastavnika mora sopstvenu naloga da biste koristili Office 365.

 1. Idite na lokaciju Office.com, odaberite stavku prijavite sei unesite koje ste napravili prilikom podešavanja naloga pilot programa Office 365 podučavanje kod kuće. (Savet: adresa će se završiti sa . onmicrosoft.com).

 2. Izaberite ikonu za pokretanje aplikacija u gornjem levom uglu ekrana i odaberite stavku administrator. Otvoriće se u centar administracije.

 3. Sa liste " Korisnici " izaberite stavku Dodaj korisnika.

 4. Popunite osobe prvo i prezime i ime za prikaz automatski popunjava.

  Snimak ekrana dodavanja korisnika u Office 365, koji prikazuje polja ime, prezime i ime za prikaz.

 5. Unesite jedinstveno korisničko ime za ovu osobu, koja će biti deo e-adresu, oni će koristiti za prijavljivanje u Office 365. Svaka osoba u polju podučavanje kod kuće će morati sopstvene, jedinstvene korisničko ime.

  Snimak ekrana dodavanja korisnika u Office 365, koji prikazuje polja korisničko ime i domen.

 6. Preskoči do kliknite na odeljak licence proizvoda .

  Ako je ta osoba Student, izaberite stavku licence Za Office 365 Education za studente

  Ako je ta osoba nastavnik, izaberite stavku licence za Office 365 Education za akademske radnike

  Snimak ekrana dodavanja korisnika u Office 365, koji prikazuje proširene odeljak licence proizvoda.

 7. Odaberite stavku Dodaj. Videćete potvrda da je kreiran korisnički nalog i lozinku.

 8. Dajte tu osobu njihove korisnički nalog i lozinku, tačno onako kako je napisano. Oni treba da koristite alatke za Office 365 Education vaše podučavanje kod kuće.

 9. Ponovite ovaj proces za svakog studenta i nastavnika u vaš podučavanje kod kuće.

Sve je spremno! Prijavite se da koristite Office 365 aplikacija

Da biste počeli da koristite Office 365, uključujući Word, Excel, PowerPoint, beležnice za razred, Sway i OneNote, studente i nastavnike možete odaberite stavku prijavite se na lokaciji Office.com, a zatim unesite svoje Office 365 e-adresu i lozinku. Aplikacije žele su tu, spremne za korišćenje.

Da biste se prijavili za Minecraft u obrazovanju, idite na Minecraft u obrazovanju i izaberite stavku Prvi koraci. Prijavite se pomoću Office 365 e-adrese. Da biste odgovorili na e-poštu poslatu na tu adresu, prijavite se na lokaciji Office.com i odaberite stavku Outlook.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×